Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pravednovidenje

Marketing

politika na vus-u

Ponukan ispadima mojih kolega i kolegica na "SDP blogu" vstsi2 na račun mene i veleučilišta, morao sam napisati jedan post.
Naime, vidi se da je "SDP blog" postao blog na kojemu se pišu samo loša viđenja o našem veleučilištu. Na tom blogu još niti jednom nije napisana niti jedna dobra riječ ili vijest o Veleučilištu u Šibeniku. Tako da se može doći do zaključka kako je taj blog napravljen u namjeri daljnjeg rušenja i uništavanja našega veleučilišta od strane studenata i ne studenata sa našega veleučilišta. Vjerujem da glavnu riječ na "SDP blogu" imaju studenti koji su se prebacili na zadarsko sveučilište. Ti su studenti napravili dovoljno štete na fakultetu, ali ima to nije dovoljno te su odlučili što više ocrniti naš fakultet na internetu i u novinama.
Studenti se tuže kako ne žele da se politika mješa u rad veleučilišta, a sada odjednom ipak žele da se mješa politika, ali ne bilo koja politika nego SDP politika. Nije li malo to čudno ? Ipak su izbori 25.11, pa je SDP odlučio zaraditi malo glasova na našem veleučilištu, ipak žele ove godine pobijediti u županiji i gradu. Na šta su ljudi spali !!cry!!
No, neka. Samo neka pokušavaju i dalje uništavati svaku dobru riječ vezanu za fakultet. Oni to rade jer im mi, studenti to dopuštavamo. yes
Žalosno, ali je istina. Ali vidjet ćete, kada prođu izbori zaboraviti će SDP jedan mali fakultet u Šibeniku.
Umjesto da nam pomažu kako kažu, oni odmažu. Govore kako treba menza, dom, kino i sl. Pa neka onda to traže gradonačelnicu i Ž. Podrug ! Ali ne oni žele smijeniti dekana, jer misle da će tako dobiti kino, menzu i dom no
Ah, Bože moj .... Nisu li oni malo pomješali lončiće ?!
Sada opet šire priču po fakultetu da naše diplome neće vrijediti, pa kada ćete već jednom prestati širiti te odurne laži. Samo plašite studente i tjerate ih odavde. Ali to vam je i namjera ipak ste vi sada na zadarskom sveučilištu i uživate u Belakovoj sigurnosti. Pa on vam je i omogućio prijelazak. lud

Zašto nas lijepo ne ostavite na miru i počnete se baviti svojim problemima, a nas u Šibeniku lijepo pustite na miru da radimo i pokušavamo dovesti u red ovaj mladi fakultet. Nije lako početi od ničeg. Ipak zadarski fakultet ima dugoljetnu tradiciju postojanja i jednostavno je glupo od vas uspoređivati ova dva fakulteta. Donekle se i može, jer našemu programu ništa ne nedostaje.
I nema potrebe širiti paniku zbog nekih profesora koji su otišli u Zadar. Neka odu, toliko im je stalo do nas da su nas ostavili. Tako je to u životu.
Jedni idu drugi dolaze !

mah

Post je objavljen 05.11.2007. u 01:05 sati.