Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hondapower

Marketing

Tokyo Motor Show

Honda je najavila da će na ovogodišnjem Tokyo Motor Show-u koji će se održati od subote 27. listopada do nedjelje 11. studenog premijerno prikazati novi Fit te dva nova konceptna modela. Honda će između ostalog prikazati razne napredne tehnologije zaštite okoliša čije su značajke očuvanje okoliša, npr. smanjenjem ispuštanja CO2, uz pregršt zadovoljstva u vožnji

Image Hosted by ImageShack.us

Na ovom će automobilskom sajmu svoju svjetsku premijeru imati dva konceptna modela:

CR-Z je slijedeća generacija malih sportskih automobila opremljenih s izvorno hondinim benzinsko-električnim hibridnim sustavom koji ima izvrsne performanse te sudjeluje u zaštiti okoliša.

Image Hosted by ImageShack.us

PUYO je vozilo na gorive ćelije koji je dizajniran da bi pružio zabavu vlasnicima vozila i onima koji ga promatraju.

Image Hosted by ImageShack.us

Također će biti prikazan i i-DTEC, slijedeća generacija diesel agregata, prvi put predstavljena u rujnu na Frankfurt Motor Show-u, koja ima vrhunske performanse, a ujedno je prijateljska prema okolišu. Uz to, bit će izložen i potpuno novi Fit, koji u Japanu kreće u prodaju krajem listopada.

Potpuno novi Fit predstavlja osnovu za potpuno novi Jazz kojeg Honda planira plasirati na europsko tržište krajem 2008. Od kad se pojavio 2001. Fit je vrlo dobro prihvaćen zbog svog jedinstvenog dizajna, funkcionalnosti i nevjerojatno male potrošnje goriva, zbog čega je diljem svijeta na vrhu po prodaji s dva milijuna primjeraka.

Bit će izložen i potpuno novi Inspire opremljen novim Variable Cylinder Management sustavom koji kreće u prodaju u Japanu krajem ove godine.

Uz to, u dijelu štanda koji se naziva "Next Energy" bit će izložene Hondine posljednje inovacije za razvoj nove energije, uključujući tehnologiju proizvodnje bio-etanola iz stabljike riže i novu generaciju tanko-slojnih solarnih ćelija , koja u Japanu kreću u prodaju.



CR-Z"CR-Z" je skraćenica od "Compact Renaissance Zero". Dizajniran da bi bio "futurističan i dinamičan", CR-Z ujedinjuje visoke performanse s kompaktnom formom uz futurističan izgled. Velika prednja maska na prvi pogled odaje osjećaj moći, a LED svijetla daju osjećaj izoštrenosti i razigranosti, dok su veliki, 19'' kotači spremni na dinamične performanse u vožnji.

Image Hosted by ImageShack.us

Ključne riječi za dizajn unutrašnjosti CR-Z su "hi-tech i sport". Cilj je bio stvoriti potpuno novu sportsku unutrašnjost koja povezuje osjećaj slobode, prozračnosti i prostranosti s naprednostima koje pružaju zadovoljstvo u vožnji. U unutrašnjosti vozila se koristi mrežasti materijal na jednostavnoj konstrukciji kako bi se postigao jednostavan i sofisticiran izgled.


Image Hosted by ImageShack.us



PUYO
PUYO predstavlja novu ideju putovanja koja povezuje "čistu", "sigurnu" i "zabavnu" funkcionalnost u minimalističkom, putnicima prilagođenom i po okolinu neškodljivom dizajnu koji nudi izuzetno visoku efikasnost.

Ideja kod razvoja vanjskog izgleda PUYO-a bila je stvoriti "naizgled mekanu kutiju" bez uglova koja je prilagođena i putnicima i neškodljiva po okoliš.

Vješto oblikovana, unutrašnjost PUYO-a je dizajnirana kako bi pružila osvježavajući, putnicima prilagođen prostor.


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 04.11.2007. u 23:35 sati.