Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Mihael Budrović briše komentare blogera



Lutam večeras naslovnicom bloga.hr i u prostoru predviđenom za izbore naiđem na zanimljiv tekst blogera Mihaela Budrovića. Tekst je objavio pod naslovom: „Dvojac bez kormilara tone sve dublje i dublje“.
Iz teksta je očito da se radi o čovjeku koji ne voli ljevicu. Ne želim se upuštati u komentiranje tog teksta, jer njegovo je pravo misliti kako misli o jednoj političkoj opciji i konkretnim političarima. Meni je u njegovom tekstu zasmetala rečenica kojom je završio temu, a koja glasi:

Zato, govorim svim hrvatskim građanima, nemojte dati svoj glas dvojcu bez kormilara koji tone i siguran sam, ubrzo će potonut, i udarit od samo dno hrvatske političke scene…“
Mihael Budrović


Moj komentar se odnosio na tu rečenicu. Napisala sam mu:

Baš ću njima dati svoj glas. Mogu razumijeti tu negativnu energiju koja isijava iz tvog teksta jer isto to osjećam kada gledam ili slušam HDZ-ove kandidate. No razlika između tebe i mene je u tome što ja nemam potrebu HDZ-ove birače nagovarati da ne glasaju za njih. To je ponižavanje ljudi koji čitaju. Ne bi li to trebala biti stvar osobnog izbora? Nije mi jasno temeljem čega se osjećaš pozvanim ljudima objašnjavati za koga bi trebali ili ne bi trebali glasati? Ili je to možda zbog toga što je pokojni predsjednik HDZ-a narod nazivao stokom sitnog zuba – pa ih i ti doživljavaš tako i osjećaš im potrebu objasniti za koga valja ili ne valja glasati?

U mom komentaru nema vrijeđanja? Iskreno sam iznijela svoje mišljenje i postavila pitanje.
Gospodin Mihael Budrović je obrisao moj komentar.
I time dokazao da sam bila u pravu. Bahatost, nadmenost i ponižavanje su mu način ponašanja.
I baš takva osoba se osjeća pozvanom dijeliti savjete hrvatskim građanima kako trebaju odlučiti. Kao da su hrvatski građani maloumni. Sramota!!!!
Već dugo komentiram na blogovima SDP-ovih političara. Znala sam im napisati i ono što im nije išlo u prilog, ali nikada i baš nikada me nisu obrisali! Naprotiv, oni su na sva moja pitanja odgovorili. Time meni i svima nama pokazuju da im je važno što građani misle.
Dragi blogeri, ja ovaj tekst nisam napisala da bih ikoga nagovorila da glasa za političku opciju koju ja biram. Ovaj tekst sam napisala jer sam uvrijeđena zbog brisanja.... i kad ne mogu komentar ostaviti kod gospodina Budrovića, mogu ga ostaviti na svom blogu.
Tko zna?!!!! Možda i ne mogu..... No neka tema stoji... pa da vidimo.... koliko je sloboda mišljenja prisutna u ovo sivo predizborno vrijeme.

Post je objavljen 04.11.2007. u 21:07 sati.