Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notunderstood

Marketing

Jučer me ekipa iz srednje zvala van. No nekako mi se nije dalo. Koliko god volim izlazit s njima, Jarun me više ne privlači. Imam dojam da sam sve već vidla i doživjela. Jedino mi se sviđaju koncerti u aquariusu, ali na to nitko ne želi iči. No zapitala sam se kada sam postala takav mrzitelj izlazaka. Prije sam po cijele dane visila negdje vani... Preko tjedna u kvartu sa ekipom, vikendom negdje zaružili... i tako stalno. A sada me ljudi moraju tjerat da nekamo idem vikendom. Fale mi nove stvari.
I tako sam jučer ostala doma i odlučila posjetiti svoju najbolju frendicu. Rekla sam joj da mi je bilo dosadno na onoj kavi. A ona mi je rekla da tak i moja ekipa iz srednje, samo brbljamo o ekonomiji i ljudima koje ona ne zna. Da, znam da mi ponekad imamo takve teme, al kad je nas desetak, teško da ja mogu utjecat na tko razgovora. Al kad smo samo nas 4 frendice, mislim da su se mogle malo potrudit i promijenit temu. Neću više razbijat glavu s time. Možda vrijeme nešto promijeni. Tako je bar dosada bilo.

Već tjednima nestrpljivo čekam Interlieber. Tak se guštam na kupovanje knjiga.... Još samo tri dana i put pod noge. pozdrav

Post je objavljen 04.11.2007. u 19:01 sati.