Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

"Mourinho želi na klupu Liverpoola"

Image Hosted by ImageShack.us

ENGLESKI The Sunday Express tvrdi kako Jose Mourinho prati razvoj situacije na Anfieldu i spreman je zamijeniti Rafaela Beniteza na klupi Liverpoola.

Benitez je pod velikim pritiskom nakon posljednjih loših rezultata u engleskom prvenstvu i Ligi prvaka i čini se da je potrošio kredit koji je stekao osvojenim naslovom prvaka Europe u pretprošloj sezoni.

Biviši menadžer Chelseaja svjestan je da bi Benitez mogao dobiti otkaz ukoliko napravi još samo jedan pogrešan korak i budno motri situaciju kako bi mogao uskočiti na Španjolčevo mjesto.

"Nema sumnje da je Liverpool klub koji bi Jose želio trenirati" - izjavio je za Sunday Express neimenovani izvor u Portugalu, gdje se Mourinho odmara i važe ponude za nastavak trenerske karijere.

Mourinho je nedavno izjavio kako bi se jednog dana želio vratiti u Englesku, ali da u ovom trenutku razmišlja o poslu u Italiji.

Međutim, Liverpool je još uvijek najtrofejniji engleski klub i spada među najveće svjetske klubove, a s obzirom da je financijski vrlo potentan, Mourinho bi mogao promijeniti mišljenje te se vratiti u Englesku i prije nego što je mislio kada je napuštao Stamford Bridge - zaključuje engleski list.



Post je objavljen 04.11.2007. u 18:39 sati.