Keep your Hands of my Dollburninmad,kvochka.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kvochka

Marketing

burninmadKeep your Hands of my Dollburninmad



-->Kak i naslov govori..Cape kraj od onoga kaj meni pripada..Moje je moje i ne dirati ono kaj je moje, jer bi neko mogel po nosu dobiti..Ako mi ima ko kaj za reči nek mi dojde do mene i reče mi to..Ja sam spremna sve poslušati i sve prediskuterati..aL nema šanse da ikada napravim pogrešku koja mi je mogla značiti život da mjamor neje tak, tak, tak..Ono..Nemam reči..Ja sam inače jako osjetljiva i lako me raspizditi..ALERGIČNA sam dok mi neko dira ono za kaj sam se ili za kaj se jako trudim i onda konačno dobim to ili se spremam dobitinamcor..Jednostavno popizdim..
Znate i sami kakav je osjećaj dok očete nekaj i jako se trudite kaj to dobite u potponosti i onda vam neko to oče maznuti..E pa nemože.. To vam je kak dok se dva mala djeteta igraju.. Jedan je dečko i igra se s autekaj, a drugo je curica i igra se s lutkicaj.. Lutke je teže dobiti od auteka pa je curica malo kasnije dobila to lutkicu..Ona se plakala za nju i cmizdrila je i tulila, aL je znala da ju je dugo čekala i da se trudila za nju i da ju nau pustila ve jedno vreme dok je nova i dok je njena..Dečku pomalem auteki postaju dosadni i zanima ga lutkica.. I on joj ju pokušava zeti aL ju ona neda jer se je jako trudila za nju i zna kaj je sve propatila za nju! Tak nekak je i v mojemo slučaju..cerek
Jedno kaj očem reči je da mi nitko nebude diral lutkicu jer sam spremna ritati, boxati, trovati, gristi, skubsti, depilerati, oči kopati, čak i burazove čarape donesti- SVE ZA TU JEDNU JEDINU LUTKICU!
Prema tome, koja je spremna suočiti se z menom - SAMO NAVALI, ja sam spremna i čekam te...A koja neče probleme nek ih niti ne dela jer administrator dela 24 h na dan...Anonimnost vam se ne isplati v ovome slučaju..
Ajda pusam vas sve, nam već niš preveč pisala..
Osim da volim svoju lutkicu..hehe..
Šaljem svima puseke..
Najviše pozzam Maithy i hvala kaj mi je napravila bannera koji je baš zaaakon, Tiniku, Emachicu- ludu i otkačenu, Nineka maljenoga..Dodija (Volim te!!!), Mićija (ajd nek ti bo..i tebe..), Teu koja se potpiše na svakoj šalici dok naručim čaja, bratića, Panića, Theija, Mateju, Slađyku, Silviku koja je konačno hepi s kim je 3 godine štela biti..heh..ayay..i sve koje sam pozabila..

Živio transformator..........!zubo!.........



Post je objavljen 04.11.2007. u 17:14 sati.