Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rugbymakarska

Marketing

Pobjeda Makarske, najava Hrvatska - Malta

GSC “ Makarska “
Zaostala utakmica I. kola Interlige
Makarska rivijera - Mladost 89 : 3 ( 45 : 3 )
Sudac : P. Matošić ( Split )
Gledatelja : 150


U zaostaloj utakmici I. kola Interlige Makarska je ugostila zagrebačku Mladost ( koja je došla sa svega 14 igrača! ) i ostvarila visoku pobjedu, prvu ove sezone, 89 : 3. Od samog početka nizale su se lijepe akcije skupa, linije i mnogobrojni solo prolazi makarana kojima mladi igrači ( prosjek 19 god. najstariji igrač bio je Milan Šabić , nekadašnji igrač Makarske, koji je na privremenom radu u metropoli ) zagrebačkog kluba nisu mogli kvalitetno odgovoriti.
Iako ragbijaši nevole isticati pojedince ( naročito nakon ovakve pobijede ), jer je ragbi sport u kojem svaki igrač mora pružiti svoj maksimum kako bi se pobijedilo, nemože se ne spomenuti Antunovića koji je u odsutnosti prvih pucača Makarske, uspješno potvrdio velik broj postignutih zgoditaka, te Lovretu koji je postigao hat-trick. Treba istaknuti još jedan zanimljiv podatak, a to je da su svi igrači makarske linije postigli barem po jedan zgoditak.
Osim zbog pobjede makarski ragbijaši imali su još jedan razlog za slavlje. Naime, prvotimac makarskog kluba i povremeni reprezentativac, Mališa Mucić izrekao je sudbonosno “ da “ svojoj dugogodišnjoj djevojci, Maji Radonić. Čestitamo!

Makarska rivijera : Puharić, Babić, Ig. Letica, Kurilj ( 5 ), Iv. Letica, Turić, Lovreta ( 15 ), Antunović ( 24 ), Kovačić ( 5 ), Mračević ( 10 ), Kovačević ( 5 ), Pregun ( 5 ), Mrkoci ( 10 ), G. Srzić ( 5 ), M. Srzić ( 5 ), Sabljić


NAJAVA HRVATSKA – MALTA

Nakon neugodnog gostovanja i velike pobijede u Poljskoj, Hrvatska ragbi reprezentacija, ovu subotu ( 10. 11 ), na GSC “ Makarska “ s početkom u 14 sati, dočekuje reprezentaciju Malte. Za razliku od utakmice s favoriziranim poljacima, u ovu utakmicu igrači izbornika Drage Lulića ulaze kao veliki favoriti. Uostalom, u prvom susretu na Malti bilo je 40 – 18 za Hrvatsku. Pozivamo sve ljubitelje ragbija i prijatelje sporta da svojim dolaskom uveličaju još jedan ragbijaški praznik u Makarskoj.


Post je objavljen 04.11.2007. u 14:23 sati.