Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Pizda ko ne chitta

Kao što neki od vas znaju, a neki i ne, jučer je netko dok sam krvavo zarađivao vlastiti novac upao na ovaj blog i napisao vrlo dirljiv post radnog naslova "Pizda" sa popratnim tekstom "Koji je ovo kurac???". Iskreno, tekst mi se svidio i u ovom trenutku (jutro kada se trijeznim od sinoć) mislim da je bio pogrešan korak što sam ga uopće izbrisao.

Maloprije mi je Frog na telefon javio da je tako dotičnoj gospodični Bjork neki lik znao upadati u kuću dok je nema i izdrkati na njen stol i sl.

Mislim da je konačno došlo vrijeme da čitatelji preuzmu ovaj blog. Slobodno se javite na mail i svima ću dati korisničko ime i lozinku.

VV (Vječito Vaš),

Stroke

UPDATE PJESMA :

Drkotina na mom stolu

Tmurno jutro u a-molu
kurac tres`o beskičmenjak
drkotina je na stolu
sužava se k`o ledenjak

na sjevernom polu.

UPDATE 2 : Ponešto o pičkama za Asjabu

Sinoć sam upamtio čak dvije situacije vezane za maloljetne govnolenđanke :

SITUACIJA 1 : idu dvije maloljetne nacvrcane flundre i nešto se kao malo naguravaju, pa se ližu, pa se pretraživaju kao da su policajke sve dok jedna od njih nije vrisnula što joj dušu ište :

- On ne če-ka me-neee...on če-kaa ne-ku je-be-nuu ku-čkuu da mu daa pi-čkeee!!!

SITUACIJA 2 : U sitne noćne sate u ulazu zgrade žurno se penjem stubama, kada me u polumraku polukata prene zveckanje remena sa hlača koje je mladi dečko hitro potezao prema gore dok je maloljetna susjeda brisala usne histerično dobacujući :

- Ništa nisi vidio! NIŠTA NISI VIDIO!!!

Susjeda, nadam se da ti tata ne čita blogove.



Post je objavljen 04.11.2007. u 11:15 sati.