Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

mami svojoj ... a onda i svima vama...dobar dan želim



Mama je budna i doručkovala je. Kupaonica se grije, sve je spremno za kupanje. Moj anđel će danas mirisat ko ružica, kako joj tepamo kad se okupa!
Za ručak će biti pečenje pa nema puno posla s tim, hvala nebesima!
Već tjednima se spremam na veliko čišćenje, a nisam još počela. jer se pretvorim u tasmanijskog vražića kad čistim i onda mi ne ide ... jer moram svako malo stat i pobrinut se za mamu. Jer "generalka" naravno znači da je kuća preokrenuta naglavačke, i tu se jasno vide tragovi ženskog ludila!!! Ni jedna stvarčica ne ostane pošteđena mog bijesa! I tata zna...ovo je dobro vrijeme za obavljanje poslova negdje, što dalje od kuće. Mislim da se bliži to moje ludilo. Ne želim dočekati prosinac i blagdane u šporkoj kući!!! Sve treba mirisati a smeće i nagomilane beskorisne stvari, novine, tegle koje moji roditelji, odrasli u nekim drugim, prirodi sklonijim vremenima, oduvijek spremaju jer je "šteta baciti,uvijek ti treba tegla!"...Kuhinja se treba isprazniti i oribati, frižideri odlediti (eh,No frost je tako divna stvar...a mi umjesto novog frižidera kupili kompjuter...prioriteti ljudi moji,prioriteti će vam sve reći s kim imate posla! )...treba svašta toga napraviti..U ove dane razmišljam da li da mamu ostavim u krevetu preko dana i dignem ju samo navečer...samo par dana...
I evo zašto još nisam krenula s velikim čišćenjem. Ne mogu se odlučiti što s mamom. Ne želim je ni u čemu zakidati a moje ludilo se ne može u potpunosti osloboditi ako moram svako malo zastati...Možda krenem sobu po sobu, tako bi mama mogla imati svoju rutinu a ja, uz tek mali kompromis - svoje lude dane!
I tako, prevrčući temu i sagledavajući je sa svih strana, zaključci su sljedeći :
- neka danas šporke kuće, i tako je nedjelja, a nedjeljom se ne radi! (dobro je to smišljeno! haha )
- sutra još ništa jer prvo moram u trgovinu po neke nužne stvarčice, šampon za tepih, četke, krpe, sredstva za čišćenje...a za to treba čekati 5. i penzije...sraaaamaaa
- u međuvremenu mogu početi s pripremama
- i danas pojesti čokoladu ( ne zam kako sam zaključila da ovo spada pod ovu temu, ali malo čokolade nikad ne škodi! )
A sad odoh okupati mamu. Ona je više nego spremna. Kod nje nikad nije bilo ovakvih razišljanja. Ona bi se uhvatila posla bez ikakvog filozofiranja! Eh, kakve sve skuže neće lijen čovjek iznać!!!!

Post je objavljen 04.11.2007. u 09:23 sati.