Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sprkladionica

Marketing

Kako sam jučer svako malo trča na poravni.....

U jutro sam odmah iza ustajanja otrčao popit kavu i pročitati sportske novine da mi nebi kojim slučajem promakao kakav svježi detalj kao što je Rud van Nistelroy je produžija ugovor sa Realom, Liverpoolu ozlijeđeno pola momčadi, Hajduk najavljuje pobjedu, Vukovi neće pasti u Splitu itd. I tako sam odmah poslije toga otišao u Super Sport i uplatio jedan ziheraški listić; Slavija, Leverkusen, Rangers, Aston Villa, Chelsa, Slaven Belupo, Werder, Celtic, Rijeka, Arsenal i Cibalija daju gol i na kraju dok sam čeka u redu za uplatu listića dodan još i šugavog Bayerna. Dođem kući, ručam i nakon toga se naoružan daljinskim udobno zavalim u trosjed i ajmosurfat po txt. Teletekst 100% radi ispravno, svi parovi prolaze, trljam lagano ručice i kontan kako sam sa svojih uplaćenih 70 kunica zajebio kladionicu i zaradio lagana 2 somića. I tada oko 17,20 otvorih oči, pogledam txt i šta vidim, šugavi Bayern ostao 0:0 Ne preostaje mi ništa dugo nego ponovo u Super Sport i staviti lovu na Basel, Olympiakos, Viking, Stabek i Salzburg. Čim sam ponovo došao kući upalim tv i navijam za Split koji uredno puši protiv Cibone. Malo se živciram na utakmicu i malo mi živce dižu rezultati na teletextu, usrani Salzburg gubi od zadnjeg na tablici, hleba ih Trapattoni. Ponovo trči u Super Sport i ponovo stavljaj na Lyona, Andrlehta, Brigga, AZ-a Milana i Reala i jedan čisti noćni sa NHL i NBA onako da imam šta pratiti dok odrađujem noćnu smjenu.

Ovo je prestrašeno, parovi od nogometnih utakmica ne prolaze, prvo pada i Milan pa Real. Danas ću odigrati na ove parove i ako i oni ne prođu malo ću se odmoriti od nogometa i bar do sljedećeg vikenda zaboraviti teletex i kladionicu.

316 Cobh Ramblers-Monaghan Utd 1,25 tip 1 - 2:1wave
474 Feyenoord-De Graafschap 1,30 tip 1 - 2:0 kiss
486 Karlsruher SC-MSV Duisburg 1,80 tip 1- 1:0 wave
508 Sporting Lis.-Naval 1,20 tip 1- 4:1 kiss
650 FC Barcelona-Betis Sevilla 1,25 tip 1- 3:0 kiss
371 Toulouse-Metz 1,70 tip 1- 0:0 headbang
389 Levadeiakos-Panathin.Atena 1,45 tip 2 - 0:4 kiss
610 RKC Waalwijk-RBC Roosend. 1,60 tip 1- 2.0 kiss
487 SC Freiburg-TuS Koblenz 1,50 tip 1- 4:2 kiss
1363 HC Pardubice-HC Litvinov 1,55 tip 1- 3:0 kiss
1142 Valerengen-Furuset 1,25 tip 1 - 3.3 headbang

U petak sam napisao kako je Finn Harps trenutno prvi sa bodom prednosti ispred Cobh Ramblersa. S obzirom da je jedva izvukao nerješeno danas će Cobh Ramblers ako pobjedi zasjesti na čelo II Irske lige.
Feyenoordje je treći 2 boda zaostatka za vodećim PSV koji ima utakmicu više. Računica je jasna , ukoliko pobjede smješi im se čelo tablice.
Kalsruher ukoliko želi sačuvati priključak za vodećim moraju kod kuće pobjeđivati davljenike poput Duisburga.
Sporting hvata Porta i Benficu koji su dobrano odmakli. Ekipa poput Navala bi kod kuće trbala biti lagani trening ako ne bude kiše. ( suza od jada koliko su ove godine loši )
Barcelona nema više prava na kiks. Nerješeno sa Valladolidom je valjda ispucani kiks i sada će pokušati iskoristiti Realov poraz i bodovno mu se približiti.
Toluse čvrsto drži sredinu tablice i u posljednje vrijeme im ne ide naročito dobro. Fenjeraš Metz bi im trebao poslužiti za dizanje samopouzdanja nakon izgubljene utakmice KUPA UEFA od Leverkusen i vraćanje povjerenja kod domaćih navijača.
Levadeiakos je fenjeraš na tablici i Panathinaikos klub sa tolikim renomeom ne bi smio kiksati s obzirom da zaostaje za vodećim AEK-om i Panathinaikosom.
Koko se u II Nizozemskoj ligi igra na osvajanje perioda samo ću kazati da je ovom periodu najbliži bivši prvoligaš Waalwijk koji je usput neusporediva kvaliteta nad ostalim klubovima u ligi.
Frajburg hvata priključak za vodećom Borussiom Mönchengladbach koja je sa visokih 0:5 u gostima dobila slabašni Koblenz. S obzirom da je Frajburg kod kuće neosvojiva tvrđava i za mnogo jače klubove danas ne bi trebao imati apsolutno nikakvih poteškoća u osvajanju nova 3 boda.
Pardubice i Valarengu neću komentirati jer u hokeju oni najslabiji često su puta pokazali zube upravo na izrazitim favoritima i pomrsili im sve račune.

Sve o NBA, pojačanjima, odlascima, trenutnoj formi, prognoziranje ishoda utakmica uz iscrpne komentare možete pronaći na jednom od najzanimljivijih NBA blogova.

  • Kevingarnett.blog.hr


  • Sretno svima.


    Post je objavljen 04.11.2007. u 05:32 sati.