Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gothgirlhurtbytheidiot

Marketing

dragi ljudofi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ewo nakon jedno tisuću godina ja vam se javljam da kazem tko je pobjednik... eto igra je završila i sad ja moram nekome dati moju skromnu( pa sada bas da je skromna...) nagradu od 1200 komentara...
Dakle ovo su pobjednici.. ostali če isto tako dobiti svoju porciju komentara!!!



dakle, prvo mjesto sa 1200 komentara odnosi....avril is the best thing - ostavljeno 466 komentara
drugo mjesto sa 1000 komntara ide....aeternus- ostavljeno 157 komentara
trece mjesto sa 800 komntara odnosi......optimisticne djevojke- ostavljeno 105 komentara
i naravno četvrto mjesto sa 500 komentara ide.....optimistično dijete- ostavljeno 90 komentara


to je to i nagradu necu ostaviti sve odjednom nego u komadima pa se ne brinite.....

a sada da se malo vratimo u normalnost.... dakle Toše Proeski je poginuo.... ja ga iskreno nisam nikada ni slušala niti me je zanimao i sada svi plaču zbog njega.. svi su tužni... mislim , naravno da mi je žao šta je tip umra ali šta ču ja sad plakat radi nekoga koga nisam poznavala ali ok nemojte me sada krivo svatit pa mi pisat da kako ja to mogu govorit i kako me nije sram o nekome tako divnome govorit nešto takvo, samo kazem da neki malo pretjeruju u toj tužnoći.... no dobro svako ima svoje ludosti imam i ja...a sada moran malo pričat kako mi je proša rodendan!!!! bilo je fenomenalno i ja sam se super zabavila, bilo je plesanja na stolovima.... padanja sa stolovasmijeh pa smo lokali šampanjca pa smo se vozili po marjanu.... ma super je stvarno bilo i ja sam uživala, a dobila sam i sjuper darove!!!!! medu njima je i jedan kušin na barta, parfem od kyle minouge (darling) i parfem mini sexy, crno-bilu majicu i magnete,crni ruksak iz funky fisha, kantu za smececrvenu majicu..... ma kome se da vise sve to nabrajat??!?!!
danas sam bila u jokera i gledala sam jedan film zlo dolazi. to je čisto sranje!!!!! vidi se da je to samo kopirka harry pottera. kako mogu to radit???!! i ima i iz sedmog dijela kojega sam pročitala prije par dana, tako mi se gade ti likovi koji su to kopirali!!! ko da narnija i eragon nisu napravljeni na istoj temi!!! ne, harry potter je original i nijedan taj film mi ne vaja. Ali knjiga je fenomenal!!!!! ajde sada idem ča ali prije toga, skinila sam vam par igrica, puzzlica i smajliča!!!!!! ewo ih stižu!!!! pusssssaaaaaa svima koji su me kommali i obecajme da cu im se javit!!!!!!!!!!!!!



malo puzzle..........
DANNY

Jigsaw Puzzle by Crazyprofile.com


AVRIL

Jigsaw Puzzle by Crazyprofile.com




PACMAN

Some Awesome Scripts and Codes For Your Blog

Pacman Game At Free Blog Games

HELIĆ

Some Awesome Scripts and Codes For Your Blog

Copter Game At Free Blog Games

SONIC

Some Awesome Scripts and Codes For Your Blog

Sonic Game At Free Blog Games

ajde pusica i baj!!!!!!!!!!

Post je objavljen 03.11.2007. u 22:22 sati.