Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paix

Marketing

Ona voli

Image Hosted by ImageShack.us

Paix već tjednima pokusava naći neku dobru temu o kojoj bi pisala, ali ne ide joj. Svako malo nađe neku zanimljivu stvar ili nešto potresno na što bi se mogla osvrnuti, ali nikako joj ne ide pretakanje na papir (u ovom slucaju Microsoft Word).

Samo se jedna misao kreće po Paixinoj glavi- ljubav. Amore.

Da, zaljubljena je. Friško zaljubljena, neki bi rekli. I po prvi puta u životu ona vidi kako su čudni putevi ljubavi.

Znanstveno, ljubav je kombinacija evolucijskih procesa i biokemije. U našim tijelima postoji jedna kemikalija koju znanstvenici zovu ''ljubavna kemikalija'', a američki naziv tog čuda je phenylethylamine (PEA).

Dakle, ljubav nije samo proizvod naše maste. Ali što god da je, Paix uživa u njoj jer zbog nje misli da može sve i ne boji se ničega. Zbog nje, ona je ponovno sretna i ovaj puta je sigurna da je to ''onaj pravi'' sa svim svojim manama i vrlinama.
Ona voli njegovu dobrotu, nježnost, romantiku, njegove provokacije na koje se oboje smiju, voli njihove razgovore koji su tipa:
''Jel me voliš?
Da.
I bolje ti je.
Zašto?
Jer vozim sjekiru iza u autu
. *smijeh*''

Voli ležati na njemu dok gledaju filmove, voli kuhati s njim, ići u shopping s njim. Voli njihov svakodnevni život. Voli činjenicu da se već gotovo preselila k njemu i činjenicu da se on bolje slaže s njezinim roditeljima nego ona sama. Voli planirati budućnost s njim i voli što imaju iste snove. Voli kad im ljudi govore da nikad nisu vidjeli tako zaljubljen par. Voli kad se pojavi s ružom iza leđa za njihovu ''mjesečnicu''. Voli što joj se ostvarilo sve o čemu je sanjarila.

Sve u svemu, mislim da ste shvatili, Paix voli.

Za sve vas koji volite i koji ste voljeni… napokon znam što to znaci u svom punom smislu.
A za sve koji misle da ne postoji intenzivna, ''filmska'', prava ljubav… morate jos puno uciti. :-)
I savjet za vas: nikad se ne zadovoljavajte malim i onog trena kad uz ljubav povežete razočaranu rečenicu ''Zar je to to?'', znajte da ste u krivu i brže tražite dalje.P.S. Slobodno nastavite ljubavnu ''volim'' stafetu u komentarima. :-)
Post je objavljen 04.11.2007. u 09:24 sati.