Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikka8cforever

Marketing

Noć vještica...

upravo se vratih iz kina i samo za Marche pišem ovaj post. uglavnom gledali smo hororacburninmad Noć vještica. evo kratki sadržaj:
U Noći vještica 1963. mali američki gradić postao je poprište nezapamćenog zločina. Desetogodišnji Mike Myers nožem je iskasapio stariju sestru, njenog dečka te maminog ljubavnika. Nakon nemilog događaja, bit će zatvoren u duševnoj bolnici, pod budnim okom doktora Loomisa. 17 godina zlo će čekati priliku da se oslobodi i dovrši započeto. 17 godina od prvog umorstva, u Noći vještica, Mike će pobjeći i ponovno napasti...
I sad vi sigurno mislite da je ovo neki strašni film. AAAAAAAA, vrištanje itd. al moram vas razočarati. film je čista pljugazijev, osim što smo umirali od smijeha dok je klao one ljuderoflrofl bila je i jedna klinka koja nije prestajala vrištat. bangbangma glupost ( a mi se nadali vrištanjucry ). al nema veze zato je svih šest sjedala na kojima smo bili bilo puno kokica,naughty naravno zbog nas. i jedna flaša je od nas odletila nekoj ženskoj u glavu ( al naravno nismo mi krivilaze ). znači osim što je film bio pljuga, ekipa je bila ODLIČNA!!!!!
Eto to bi bilo to za sada ( Marche valjda je dosta sretan).
sutra idem na državno pa ću nosit fotić, pa ako budem dobre volje stavit ću vam slikice.
kissachkiss

Post je objavljen 03.11.2007. u 18:07 sati.