Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tianglang

Marketing

i kak si mi ti?:)

razvila sam kompulsivni poremecaj i vec treci put igram heri poter 3. ako skor nije savrsen, igra se ispocetka.
medenjaci smrde na amonijak, lerov sok od narance po pisalini, znoju ili tko zna cemu, ali smrdi, voda je gorka, a nebo je bas one krive nijanse plave.

nemogu se opustiti dok pisem, jer se maman presetava, kao fol odlazeci po nesto u kupaonu, a ja pokusavam zamisliti sto to drzimo u kupaoni da je toliko bitno. kalthir kaze da se tamo skrivaju ksenimorfi. hvala kalthir. kao da nisam dovoljno paranoicna.

cinjenica da ne mogu pisati znaci da nemam jedan od rijetkih odusaka i da cu uskoro imati zivcani slom. predvidjam to zbog bjesomucnog igranja hp igrica. toh da nemam sims start cd. jednom sam se navukla na njih, i svaki put kad bi mi dosadili dovoljno da prestanem igrati, buraz bi donio novi paket.

do tog kljucnog trenutka kad rjesim problem nedostatka procesora na svojem racunalu, morat cete se zadovoljiti idijotalnim prepricavanjima mog privatnog zivota.

dolaze. cujem ih.

pozdrav.

edit:
dosla sam iza njega i on se bojao. nije cak ni odahnuo kada je vidio da sam to ja. nije jos shvatio da postujem privatnost i da ne citam njegove poruke dok stojim iza njega.
za njegovo dobro nadam se da je bila pornjava. drugo ne bi mogla podnjeti.
mislim, brat je brat, imam neki osjecaj duznosti sto se tice pazenja na njegovo mentalno zdravlje.


maman je rekla da odlazi. nije uzela stvari.

Post je objavljen 03.11.2007. u 16:06 sati.