,larissa2.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larissa2

Marketing

cry

Evo da vam odma natipkam svoju trenutnu situaciju. Imam puno frendica i frendova...ono...full puno...al smo ih je malo onih koji su mi vjerni...lažu, provociraju i hoće sve za sebe..sebični, ne? Danas je teško pronaći pravog frenda...iskrenog frenda, a tu se porazumijeva i dečko. Gdje ćeš danas nać pravog dečka? Svi su oni isti...vuku te za nos, motaju oko malog prsta i na kraju zajebu...pišem iz iskustva. Al ja njega i dalje volim...ne znam, volim ga...kad god ga vidim, obrati mi se (nakon svega) i dalje raste u mojim očima.

Image Hosted by ImageShack.us


Jednostavno ga obožavam...kak mu to reći?? Ma zna on to dobro...trudi se naći tisuću izgovora...ne zna biti direktan...jeboteee...daj ono...e...
Tak vam je to kod mene...a starci??? Ufff...šta reći? Živi očaj i katastrofa.......izlasci zabranjeni...eventualno ih dobijem na foru da idem na rođendan i to je sve. Nisu svijesni da mi uništavaju mladost...al znate šta ja mislim? mislim da će im se to jednog dana vratit...pogotovo staroj koja je živčana u PM i mislim da će popizdit skroz!!!!!
Pusanna....


Post je objavljen 03.11.2007. u 11:46 sati.