Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherperspective16

Marketing

Ako nešto može poci krivo, poci ce. Ako ništa ne može poci krivo, ipak ce poci. Ako se cini da je sve u redu, nešto vam je promaklo. Smiješi se... sutra ce biti gore!

Sve je stvoreno da bude uništeno. Sve je voljeno da kasnije bude povrijeđeno. Sve je smiješno; dok ne spoznaš da ne postoji savršeni svijet. Početak je stvoren da ga nadoveže kraj. Živimo da umremo. Koja je svrha istine, ako u njoj ima laži? Koja je svrha sreće, ako iznutra tugujemo?

Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje. Što je sreća? Neznam ni ja sama, no u jedno sam sigurna, najbolji način da ne postaneš vrlo nesretan jest taj da ne zahtijevaš da budeš vrlo sretan. Moj problem je u tome je što uvijek zahtjevam da budem tako sretna, jer drugačije neznam.

Zahtjevam previše jer želim da mi se on vrati, jer on je moja sreća...moje sve. Želim vratiti vrijeme i reći mu koliko ga volim... koliko mi je žao zbog svega... jednom riječju želim NJEGA. Ovim putem zahvaljujem svojoj ljube koja mi je pomogla da možda jednog dana to i ostvarim, koja mi je ispunila tu želju da popriča s njim i kaže mu sve što mu ja nisam imala snage reći... da ne duljim, treba mu par noći da razmisli o svemu. Znam da će tih par dana njemu biti premalo za donošenje odluke, no meni će to biti cijela vječnost. To mi je zadnja nada tako da pristajem na sve...poštujem svaku njegovu odluku. Samo moram znati na čemu sam jer ovo stanje ubija...

Živim za taj dan, živim za dan kada ćeš me zagrliti, poljubiti i reći "beba, ti dobro znaš da te ja unatoč svemu VOLIM i želim biti s tobom".

Samo ću usnuti u san sa željom da mi bog pozlati riječi...



Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.11.2007. u 23:27 sati.