Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylifemyproblems

Marketing

BEVOR DU GEHST...

Slušajući super pjesmu Xavier Naidoo,njemačkog pjevača"Bevor Du gehst " dobila sam inspiraciju za ovaj tekst.
Počela sam se pitati što će biti ako jedne večeri kao i uvijek legnem u krevet i zaspim, ali se ujutro nikad više ne probudim..? kakav će tada život biti mojim bližnjima? Pakao? Ili će im biti lakše jer se više neće trebat mučit sa mnom?
Jednom kad je najbolja frendica spavala kod mene, dugo u noć smo pričale i ona je u pola razgovora zaspala. Ugasila sam svijetlo da joj ne smeta i ostala budna ležati. Razmišljala sam o tome koliko zapravo volim ljude oko sebe. Nisam mogla zamislit što bi sa njima bilo da se sljedećeg jutra jednostavno ne probudim, nego ostanem zauvijek spavati. Crne misli preplavile su moje misli... Ako umrem uskoro, hoće li oni ikada naslutiti koliko sam ih sve voljela i što sam zapravo osjećala za njih iako to nisam često pokazivala?! Kada će moj život na zemlji biti završen, ljudi će morati iskusit život bez mene... Pitam se hoće li im ljubav koju sam im dala dok sam bila živa biti dovoljna za zauvijek?
Kada jednom umrem, neće postojati druga šansa da ispravim svoje ponašanje prema ljudima, zato se dok živim moram truditi biti što bolja. Jer ako sutra nikada ne dođe, više nema povratka... ... ..
ZATO, RECITE LJUDIMA KOJE VOLITE ŠTO OSJEĆATE, KAŽITE IM SVAKU SVOJU MISAO O NJIMA I ŽIVOT ĆE VAM BITI LJEPŠI... JER AKO SUTRA NIKADA NE DOĐE, ... GOTOVO JE ...

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.11.2007. u 18:03 sati.