Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4everwithyou

Marketing

"...Htjela bih samo priču o nama, suze ću kriti, plakat ću sama..."

A dugo me nije bilo.. :))
wuhu.. nisam imala šta za pisat.. ali eto sad se napokon skupilo tema.. pa ako bude malo dulji post.. čitajte do kraja.. hvala! :))

Paa.. hm.. bilo mi je jako zanimljivo protekli tjedan.. BaŠ sam bila hepi.. Ali ne kužim kako i zašto.. a boo?! Uglavnom.. svako jutro bi kihnula i kad bi pročitala pisalo bi mi da ću biti cijeli dan sretna. I gle stvarno.. Bila bi cijeli dan sretna, bez obzira na to koliko bi mi stvari išle naopako. Još mi je Helly rekla da sam baš mirna u zadnje vrijeme.. Da ne živčanim ko inače. ( baa.. ne mogu vjerovati.. thank u ). Ali skužila sam ja šta je zapravo bilo.. Razbolila sam se.. PAS MATER I KIHANJE!! Fak. I sad pijem antibiotike. :((


SRIJEDA:
OOO daaa. Dan za pričanje. Bio Halloween. I dogovarale se Hell i ja da idemo navečer van sa nekim curama iz razreda. Kao ono do Rojca i u Uljanik. I skužila ja da mi se ne isplati ić u Uljanik ako to počinje u 10, a ja moram doma u 11. Helena genijalka se sjetila da bi ja mogla spavat kod nje, pa bi mogle bit vani do ponoći. I tako smo nekako nagovorile moje da ostanemo do 12 vani, ali ja nisam spavala kod Hell. Nema veze. :)) ( be happy ). Obukla se ja ko kurvica ( bar sam tako trebala bit obučena ), Helly ko zatvorenik i Duje ( išao je s nama ).. pa Duje se zapravo nije nikako oblačio. On je bio ko i obično ( i to mu je bilo dovoljno ), samo je stavio crnu olovku na oči. Slikale smo se ja i Helly kod nje doma. Jej.. bravo za nas!! :)) Imala sam neke uske rifle, mrežaste čarapice, crnu usku majicu s dekolteom i crne čizme na petu. Dođem ja da moram tu slikicu poslati Bekzu, a Helly "Da, pa da se napali!". C c c. Hel, pa to se ne govori. haha :))) Premišljam se dal da mu pošaljem il ne. HM?!
I tako došli mi do Rojca i ja skužila da ne izgledam ko "slobodnija cura" uopce. Trebali ste vidjeti ostale. Osjetila sam se ko KONZERVA. Ben, sve u svemu, bilo je super, osim što su me noge ubijale, zbog tih faking 10 cm. Ama, sama sam si kriva.
:))


ČETVRTAK:
Bili smo na ručku kod bake i djeda. I tako meni dosadilo, pa sam maznula njima mobitel, i nazvala Bekza. I kad sam vidjela koliko imaju para na računu, skoro sam pala na dupe. Kako netko može imati 250 KUNA NA MOBITELU?!! I ja biiiiii... mujcc. I tako pričamo mi i samo čuješ iz daleka viče njegova mama "Pozdravi maluu!!", kažem ja hvala, pozdravi i ti nju. Kaže Bekz "MAMAA, pozdravlja i ona tebe." i kaže meni "E mama pita kad ćeš poslati sliku mailom?!". A ono ja u sebi "...me nee. Ej ko da je pogodio! Hm, dali da mu pošaljem onu slikicu ili ne.. Hmm... NOT!!" pa sam mu rekla da nemam ni jednu normalnu trenutno pa da ću poslati neki drugi put. A budimo realni, i nemam. :))

PETAK:
Šišala sam se!! Jej! Skratila sam si šiškice malo, i stavila sam si blajh pramenove.. A ono.. Ko da nisam dovoljno plava..?! Čekaj da razmislim.. pa i nisam.. nikad nemožeš bit dovoljno plav..Hehe.. :)) Pisala sam post cijelu večer i onda mi se SVE IZBRISALO.. Popizdila sam, pa sam odustala.. mah.. Ko ga j**e!!

Fali mi Bekz strašno. Al dobro ajde, još par dana, brzo će to. Do ponedjeljka.. jej!! I onda ću dobiti slikicu koju mi je obećao. On kad je bio mali mali, u tutici, sa pivom u ruci.. Aaa, kako slatkoo.. :)) Hm.. i ja njemu moram donijeti neku slikicu kad sam bila mala. A neznam šta.. Mislim našla sam ja sliku, ali mi je beeed. Ja u nekoj plastičnoj kadici ( sa nekih godinu dana ), sam malom plastičnom patkicom u ruci i šeširićem na glavi. I to je odbar dio, ali loše je to što sam naravno gola.. Mislim, jest da, mala beba i sve too, i nevidi se niš zloČesto, ali ipak!! BED. Hm, mislim da mu je neću donijeti. :)) Nazvao me danas i reko mi da mi mora reć nešto ful važno. Ubit ću ga, zna da mi nesmije to tako reć jer me sad muči o čemu se radi.. Pojest ću seee.!!!

I takoo.. idem ja danas van s starom ekipicom.. Teja, Elis, Debbie ( koja je imala jučer rođendan. SRETAN ROĐENDAN LJUBAVI!! TE WOJIM ), i valjda Helly.. Mislim bit će još ljudi, naravno.. hehe :)))
Idem ja pomalo.. Vas volim svee!!

Posebni i najveći pozdravi

Helly, Teji, Elis, Debbie, Anni, Janu, Dujetu, Paoli, Dory, Bini, Sari, Tei, Maljiću, Mikcu, Keci, Igoru, Andrei, Munji, Svenu, Danijeli, Buci, Mii, Korani, Luciji Mateu, Doris, Doris, Miletu, Diegu, Radovanu, Hrvoju, Nini, Sari, Tanji... [oprostite ako sam koga zaboravila.. nije namjerno..]

papa.. volim vas..

By: Malena

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 02.11.2007. u 17:01 sati.