Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/timothy

Marketing

Štafeta :)

5 stvari koje volim:
1. Drugi ljudi. Jako sam društvena, možda i previše, pa mi tako nisu važni samo obitelj, prijatelji i oni koji su značili nekad nešto, nego se zna dogoditi da provedem dan razmišljajući o potpunom strancu. Ima trenutaka kad želim biti sama, ali puno je više onih u kojima trebam nekoga da bude uz mene.
2. Glazba. Ne mogu bez nje!! Svako jutro kad se probudim odma palim kompjuter i puštam svoje uobičajene pjesme...uz njih se mogu opustit, ah obožavam ih!!!
3. Kava. Ne mogu zamisliti dan bez nje...miris, okus, aroma...Podsjeća me na jutro, na prijatelje, na milijun stvari koje ne želim zaboraviti. Svako vrijeme je dobro vrijeme, sve vrste kave prolaze. Ipak, najvjernija sam običnoj velikoj kavi s mlijekom...mljac
4. More. Ono je uvijek moj zadnji odgovor, moje rješenje za sve. Kad mi je dosta svega, pokupim se na plažu i ostanem tamo satima. Noge uronim u plićak (neovisno o godišnjem dobu), sjedim i slušam valove. To je nešto čega se nikada ne bi odrekla. Postojimo samo mi...ja, more i moje zbrkane misli. I to je, ponekad, sasvim dovoljno.
5. Osjećaj zaljubljenosti. Znate, onih prvih par dana kad ti se čini da je sve napokon na svom mjestu, da je svijet baš onakav kakav treba biti i da se ništa, baš ništa ne može pokvariti? E pa, zbog takvih dana vrijedi živjeti. Zapravo, tada se ne živi...tada se leti!



5 stvari koje ne znam, a voljela bi znati:
1. Voziti auto. Još 3. godine i onda polažem!! Jedva čekam...he, he.
2. Šutjeti kad je potrebno. Ja moram reći što mislim pa makar se svijet zbog toga srušio ravno na mene pametnu. A uvijek nešto mislim, nema stvari o kojoj ja nemam mišljenje. Izgleda da se to drugima baš i ne sviđa, ali meni ne smeta previše.
Mislim, dakle postojim!
3. Manje se vezivati za druge. Da mi se ovoga rješiti bila bi duplo sretnija nego danas! Ne znam pustiti ljude od sebe...pa ni onda kada žele otići. Fizički ih ne mogu zadržati, ali ih zato čuvam u misilima i malo po malo prepuštam im kontrolu nad vlastitim životom. Zvuči strašno? Onda zvuči istinito.
4. Kužit se u kemiju. Mislim da to neću nikad kužit!
5. I ne znam više...



5 stvari koje me fasciniraju:
1. Ljubav. Najveća sila na svijetu.
2. Mržnja. Druga najveća sila na svijetu.
3. Poljubac. Najmoćnije oružje, najljepši dar, najdraža uspomena.
4. Osmjeh. Obična kriva linija koja može ispraviti puno stvari.
5. Vrijeme. Moj najbolji prijatelj i najgori neprijatelj.
Nezaustavljivo, nemilosrdno, prema svima jednako...



5 stvari koje ne volim:
1. Timski rad. Znam da nisam normalna i da je većini ljudi puno lakše raditi u zajednici, ali ja nisam jedna od takvih. Koliko god bila društveno ovisna i vezana za ljudska bićenca, toliko volim raditi sama. Razlog? Tako najbolje obavim posao. Bez uplitanja, bez ometanja, sama po svome!
2. Dvoličnost. Ako neku ljudsku osobinu ne podnosim, to je definitivno ova. S njom se ne može na kraj...ja bi zato sve one koji je posjeduju zatvorila s doživotnom zabranom približavanja ostaku poštenog svijeta! Bilo bi manje povrijeđenih...
3. Predrasude. Nepotrebne i neprihvatljive.
4. Laži. Uf, zašto moramo lagat.tako loša navika, a tako te može povrijedit. Mrzim ih!
5. Pospremat sobu. Čemu je svaki tjedan čistit i pospremat kad je meni sasvim ok u njoj, a nitko osim mene ne ulazi u nju. Ako se ja osjećam ugodno u njoj, zašto onda mora uvijek bit sve na svom mjestu i čisto. Mislim, moram ju počistit, al sasvim je u redu napravit to svaki mjesec, a ne svaki dan. Jel tako, MAMA?!?



5 stvari kojih me sram:
1. Sve shvaćam preosobno. Ljutim se zbog sitnica koje neki možda ne bi ni primjetili. Sklona sam sama tumačiti tuđe riječi, a to obično napravim krivo pa patim bezveze. Tako mi i treba!
2. Ne znam prihvatiti kritiku. Ne znam i gotovo. Ali glumim da znam!
3. Kad se posvađam s onima koje volim, lako mi izlete riječi koje ne bi trebale. Dovoljno je reći - roditelji...
4. Ljubomorna sam. Ali i to skrivam u sebi!
5. Nikad neću priznati da ne mogu sama. Jedna sam od budala koje bi prije crkle nego zatražile pomoć! Hehe..



5 stvari koje želim:
1. riješiti se stvari kojih me sram
2. zadržati ono što volim
3. naučiti ono što ne znam
4. uvijek ostati dijete fascinirano svijetom
5. uspješno izbjegavati sve što ne volim



5 stvari na kojima sam zahvalna:
1. Obitelj. Najvažniji dio mog života. Bez njih ne postojim...
2. Jer sam zdravo dijete. Trenutno kašljem i bolesna sam, al se rijetko kad razbolim.
3. Osjećaj odgovornosti. Imam ga oduvijek i ne dam ga nikome!
4. Smisao za lijepo.
5. Jer trenutno imam sve šta mi je potrebno.



Eto, to sam ja. Prvo svoja, a onda i vaša. Ako me nakon ovoga gore još želite!! :)




Post je objavljen 02.11.2007. u 13:17 sati.