Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 171. i obavijesti

Sad se malo zabavljamo s grupama kaj su u frki. I ovde je beli tak okružen, da zgledi kak da nema nikakve šanse. Kad bi neko probal po tom prčkati, bi se reklo kak dela nekaj bez veze. Poglečte dobro taj problem. Beli meće prvi. Kaj velite, jel se splati prčkati z belimi, da se zvlečeju. Kaj? Ne? Ma dajte nemojte. Prčkajte, prčkajte; se bu splatilo.
Znate kaj;

ni v životu sve tak kak zgledi.
U ponedeljak bum del rešenje, a do onda .... gombanje ...
A sad par reči o tomu kaj bu, a i onom kaj nebu.
- Kak prvo to da je sutra, v subotu 03. 11., opet turnir u Velkoj Gorici. Igra se handicap -2. Počme u 10:30, a vi dojdite malo ranije da vas Mladen zapiše v tablicu i da vam protivnika odredi. Se igra v Centru za odgoj i obrazovanje u Zagrebačkoj 90. Je ulaz z druge strane. Vreme za gruntanje je 30 minut po svakem kaj igra, a i byoyomija imamo. Taj je 15 sekund. Pa, znate, po igraču.
Baš me zanima gdo bu sve došel ...:)
- A sad nekaj ne baš veseloga. Nema više goa u Belot-klubu na Trgu Bana Josiapa Jelačića. Nekak su se spunili uvjeti za to. Navek je to tak. Kad dojde vreme da se prejde, je fajrunt. Kak sam to pametno rekel!?!?
Nema više igre za listu. Nadam se samo za neko vreme.
Z tim je dost povezan bil Marijan, naš Svilac. Mi nekak tužno to prek telefona rekel. I dodal da ni on više nebu igral go. Šteta, morti koji put navrati. Rekel je da daje i ostavke na sve pozicije v klubu 'Croatia', pa da je dost greških napravil. Ni mu lahko bilo.
To je tak. Idemo tam di nas pustiju. Imamo volju igrati, al nismo pri penezi. Ja sam tak pred par meseci predlagal da igramo vani na Trgu. Sednemo si po lampe z garniturami i igramo. Morti bi bilo i onih kojima bi to bilo zanimljivo kad čekaju tamvaja. Morti jednog dana ...
- Vigor nam je rekel nekaj zanimljivoga. Krenul je na FER i veli da bi možda mogli tam igrati. Sam se ja onda setil da je prvi go-turnir v Hrvatskoj igran baš na tom faksu, al se onda malo drukše zval, kaj prije više od 40 let ni bilo računarstva. Morti bum hodal pak na negdašnji svoj faks. Sad bi dolazil, al igrati go. Nekak je elektrotehnika išla pod ruku s goom. Bumo vidli jel bu kaj s toga. Ja bi radi studentima tam pripovedal o toj igri, a morti se kakva dobra vrsta igrača tam dogodi, kak i onda prije više od 40 let ....!!!
Puce i dečki Bok ...
bk. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 02.11.2007. u 10:14 sati.