Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrtvakopriva

Marketing

Kako ubiti baku?

Ovim pitanjem zabavljali smo se pred koji dan na jednoj od naših mnogobrojnih kava u omiljenom nam bircu.

Uglavnom, došli smo do spoznaja kako je najbolje da bakica slomi kuk, jer pobogu, koja baba je preživjela lom kuka?! - ako ne otegne papke odmah, najkasnije će na oporavku u toplicama.

E sad, kako je navesti da slomi kuk... pa najbolje je da živite u kući, stanu, brvnari, baraci koja ima pokoju stepenicu. Naime, tada postavite kakvu staru koturaljku, svoja kolica, skejt or nekaj kaj vam više ne treba a ima kotače.
Baba ko i svaka druga to ne bu vidla ak ne fura naočale. Za naočale se morate pobrinuti da nestanu, dakle. Predlažem da ih pohranite u frižder, tako da se, u slučaju da vam propadne plan ubojstva jer baba uoči kotače i ne reši se na stepenicama, baba zapita ima li onog Njemca koji po stanu premiješta stvari (Alchajmera) i ode na rehabilitaciju u neki penzić dom na kakvih godinu - dve. I pak ste se rešili babe!

Smatramo da je ovaj način u prednosti pred trovanjem, upucavanjem, gušenjem i slično jer vas ne mogu direkt povezati s babinom smrću - bila je nespretna i čorava, jbg! Za slučaj da preživi (u literaturi takvi slučajevi nisu zabilježeni), njeno vrijeme oporavka u toplicama daje vam priliku da osmislite novi način uklanjanja...

P.S. ne pokušavajte ovo kod kuće



Post je objavljen 02.11.2007. u 09:45 sati.