Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

TEKSAŠKI TROKUT: Spursi, Mavsi, i Rocketsi kombinirano na 4-0, Houston @Utah Jazz...



TOP 10 PLAYS 31-10-2007


Iako sam jutros zadobio vrlo ozbiljnu posjekotinu prstiju desne ruke, osjetio sam izrazitu želju napisati nešto svojoj vjernoj košarkaškoj publici, pa sam maksimalno mobilizirao prstiće svoje lijeve ruke...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dražena smo se sjetili više puta ove godine, pa ćemo i danas. Najveća hrvatska sportska tragedija svih vremena pronašla je svoje mjesto i u youtube.uratku pod nazivom In memoriam various athletes.

BTW, čini se da ipak nisam jedini u cijelom youtube.svijetu koji se sjetio iznimnog rivaliteta Draženovih T-Blazersa i Spursa sa samog početka 90-tih.



THE PERFECT QUARTER: T-BLAZERS vs SPURS 25-11-1990


Naravno da i jedna velika nacija poput SAD-a ima svoje pokojne košarkaške junake koji nažalost nikada nisu doživjeli zenit karijere - samo da Vas podsjetim, siguran sam da već znate, da su najpoznatiji među njima Hank Gathers i Len Bias.

Za sam kraj moram priznati, da sam unatoč pravovremenoj najavi, propustio kupiti paket dionica Atlantic Grupe. Potražnja je according to HTV bila čak 5 puta veća od ponude, pa je i početni paket od 50 somova srazmjerno potražnji srezan na ispod 10 somova.

Atlantic Grupa je dokapitalizirala više od milijardu kuna (ako sam dobro čuo!), ljudi iz uprave zadovoljno trljaju ruke. Nadam se da će barem mrvica tog iznimno velikog financijskog kolača poslužiti da se osigura preseljenje iz novonastalog košarkaškog diva iz Podsuseda.

Što se tiče dionica, that's two strikes in a row for me, one more strike and I am absolutely out...

Pax Vobiscum,


Muraya
NBA.BLOG.HR



Post je objavljen 01.11.2007. u 20:58 sati.