Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogometnistrucnjak

Marketing

Robinhov i Blackurnov mjesec

Zbog nedostatka inspiracije ali i drugih obaveza moj je blog bio primoran na dugotrajnije mirovanje. Novi post će biti napisan kroz par dana a zasad samo ocjena mjeseca listopada, odnosno najbolji igrač te najveće razočaranje i iznenađenje mjeseca.
(a to sve možete vidjeti s desne strane postova)
Malo obrazloženje.
Robinho. Igra u životnoj formi. Nekoliko zadnjih utakmica je pokazalo koliki talent taj dečko posjeduje. Eksplozija jednom riječju. Sinoć, 31.10., je još jednom dokazao da je odličan igrač. Gol i dvije asistencije u gostujućoj pobjedi Reala nad Valencijom.
Liverpool. Previše oscilacija u igri. Jako loš start u Ligi prvaka a i u Premiershipu su sa vrha pali na šesto mjesto. Zadnja utakmica koju sam imao priliku pratiti je bila jedna od njihovih najboljih, ali nažalost po njih Arsenal im je bio protivnik, a za pobjedu nad Arsenalom treba imati odličan dan. Na kraju utakmice su igrači Liverpoola bili presretni s remijem iako je utakmica odigrana na Anfieldu.
Blackburn. Pet utakmica, pet pobjeda ovaj mjesec. Ništa više ne treba reći. Iza Roversa je fantastičan mjesec, osim pobjeda nad Tottenhamom, Readingom i Birminghamom u ligi, upisali su još i pobjede na Larrisom u UEFA Cup-u te posljednju, nad Portsmouthom u Carling Cup-u. Iako ne igraju u Ligi Prvaka ovaj uspjeh nije za podcijenit. Ipak je to "samo" Blackburn.

Post je objavljen 01.11.2007. u 18:37 sati.