Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/controlme

Marketing


Štafeta primljena by:
Jazzy

Moj opis u 5 riječi!!!
1. Temperamentna
2. Zabavna
3. Iskrena
4. Prgava
5. Simpatična

( tako drugi kažu, a ja isto tako mislim )

Istina ili Laž
Istina, ali u nekim trenucima i laž...više idem na iskrenost ali neznam....možda u nekim trenucima i istina boli i ljudi trebaju drugačiji oblik istine, znate ono malo zaslađen...=)

Mržnja ili Oprost
Prije oprost nego mržnja...mislim da svaka osoba zaslužuje drugu priliku...
Mrzila nikad nisam, ali ne kažem da nikada ni neću...oprostila sam previše ljudima...tako da ni neznam...nisam sigurna u odgovor....!

Kolač ili Sladoled
Sladoled...obožavam ga...kolačići su super ali sladoled je nja, njam...bolji...hehe...bajbaj...

Motor ili Auto
Motor...obožavam ih...hehe!
...ne kažem da su auti shit, ali neznam...šljatki su mi ti motorčići...
LOL...=)

Putovanje ili Učenje...
Definitivno putovanje...
Učenje, mrzim, školu još više...to su dvije najgore stvari koje postoje...heh!...mislim osim kada moraš učit da biš mogao ić na putovanje..onda ok...učim punom parom, a poslje zabava i ludilo...heh!

Ljubav ili Novac
Ljubav...zašto?? Jer mislim da za ljubav nije potreban novac...i da nevoliš nekog zbog para...ako je to iskreno...a ako nije...onda su pare ta neka pokretačka snaga...meni je osobno ljubav nešto super, bez čega..ja mislim nemogu...nemora se odnosit samo na dečka..ima tu i prijatelja, obitelji...pa kakav bi svijet bio kad nebi bilo ljubavi???

3 želje
1. završit školu
2. uživat u životu
3. preputovat svijet

Što me privlači kod dečkiju
Nisam cura koja luduje za baby blue okicama i plavom kosom ( kužiš Iva )...ja obožavam tamne oči i kosu..heh! baš mi je to šljatko...volim dečke sa svojim ja...i čvrstim karakterom...Na prvi pogled me normalno privuče izgled, ali uz upoznavanje primjetim naravno i neke druge osobine koje mi se svide ili čak ne sviđaju...tako da kad shvatim karakter onda znam dal će mi se netko sviđat ili ne...ali ti bad boysi su tak šljatki...=)

Kako se vidim u budućnosti
Neznam...ne vidim se...živim svaki dan za danom...i super mi je tako...ne mislim ništa kako će bit za par dana, tjedna, godina...dovoljno mi je ovako i sretna sam ovako...ne mislim ništa mjenjat, niti želim...


Štafetu predajem..
Sarah
Dea
Anjchy


Post je objavljen 01.11.2007. u 15:21 sati.