Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beopssesive

Marketing

Hy

Hey ljudi...Evo i mene napokon,odlucila sam ponovo otvoriti blog i da me oni zli komentari koje ružni ljubomorni ljudi ostavljaju,nece nimalo smetati.
Shvatila sam da su svi samo ljubomorni na mene jer se bavim manekenstvom,idem u privatnu skolu i bogata sam.
Znate kaj ima novo??
Promjenila sam napokon agenciju(za vas koji neznate...agenciju preko koje sam se bavila manekenstvom).Ona stara me samo kočila...Tj.sve nas je kočila,nas par cura odlucile smo da ce mo prec na Midiken.I eto nas,sada pripadamo Midikenu.U staroj agenciji su samo odrasle zene mogle na pozornicu i naslovnicu.Sada 100% cu biti na sljedecem fashion weeku,a do 2009 i na naslovnici OK -no ovo s OK-om jos nije sigurno!!JESS.Jedva cekam da vidim svoju facu na najcitanijem teen casopisu u hrvatskoj!!Svi vi ljubomorni...Mene ce te se nagledat.
Sada bih vam mogla reci jos nesto o sebi a sto ne pise u BOX-u
Obozavam Paris Hilton,volim njezinu glazbu.Ona ima Ađeoski glas.I super glumi,a uz to je prekrasna.Ta žena je jednostavno nevjerojatna.
Zivim u Zagrebu,imam villu,volim jahati,imam tri konja bijelog-Pahuljica i smeđeg-Trnoružica,crnog-Snjeguljica.Sva tri su ženke! Trnoružicu imam od svoje 5. godine,a druga dva sam dobila prije 2. godine.
I to bi bilo to,sada cu vam staviti par slikica .
OSTAVITE MI PUUNO KOMENTARA!



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket







Post je objavljen 01.11.2007. u 15:16 sati.