Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

komentari, ljudi, komentari..

Teško meni radit ovo sam; svaki dan otvorim blog i čekam da vidim dal se brojkica na komentarima promijenila - kad ono nije. Ne velim da mora svatko baš na svaki post komntirat, ali daje ljudi kad već pročitate nešto, pa uzmite 2 minute i napišite nešto, bilošto - kako se usuđujemo uopće razmišljat o nekakvim ligama i turnirima ako se ne možemo dogovorit da ovo postane mjesto za izmjenjivanje iskustava, razmišljanja, teorija, ideja, problema, i ostalog. Ajde malo akcije - ili ću morat zaprijetiti s tim da skidam vaše slike s bloga dok nešto ne iskomentirate! ovo pogotovo ide mojim Međimurcima.

nisam ja otvorio ovaj blog da pametujem ili pišem sam za sebe - ovo je pokušaj komunikacije između svih koji vole stolni. Zato ajde, kad se već ulogirate - pročitajte i koji komentarčić i odgovorite na njega...

JUČER (srijeda) iako dogovori pali tek u zadnjim trenovima - našlo nas se 6 u fortuni. (Tihi, Nikola, Emi, Saša, Vasa i ja.) Bila je tu i naša stolnonogometašica Ivona (Mišelova cura), ali njoj izgleda nije bilo do stolnog jučer. Pa da malo iskomentiram igru...

Tihi - sad već mislim da mogu počet govorit o nekom nivou na kojem je počeo igrat - svaka čast. Razbranio se majstorski, a dobivao golove samo od još majstorskijih poteza - jedina mana je to što sam ga ja učio obranu rofl , (da se objasnim - radi se o udarcima od protivničkog obrambenog. Kad se radi o obrani s trojke tu ostaje sam i to radi izvanredno, no on se dosta drži moje teorije obrane od dvojke - gdje da bi se dobila najbolja obrana ne brani samo on nego i njegov napadac koji mora imat shemu i nje se držati. Zato uz napadaca koji ne radi svoj posao ta obana ima mane. -zato Tihi - ti si taj koji mora svom napadacu objasniti neke stvari

Emi - početak večeri definitivno pripada njemu. Bez respekta prema bilokome na golu trpao je i prvi-drugi i treci-drugi i u prvi i drugi kut. Obrane su bile samo slučajne. Inače više igra u obrani pa nas je pomalo iznenađujuće u napadu sve hvatao na krivoj nozi. Rješenje za njega ipak se našlo. Tu njegovu kamenu hladnokrvnost nije bilo moguće zaustaviti nego ga samo spriječiti da dobiva lopte. Petica ne zna za smirenost, pa je na njemu da se više prilagodi "deranju" po petici ako hoće loptu.

Saša - nekad ne znam ni sam dal bi ga smjestio među napadače ili obrambene. To je možda i njegova mana - što se sam još nije odlučio, pa onda ima trenutke genijalnosti i na jednoj i na drugoj poziciji, ali ima i neke greške koje su lako popravljive ali bi trebalo raditi na njima. Što god da odabere ne može promašiti, ali morao bi to napraviti čim prije. Kao obrambeni ima predost što je za veliku većinu neuhvatljiv kod izbacivanja, ali morao bi poradit na preciznim izrađenim udarcima. Dok kao napadač ima brzinu i posebne neočekivane izmjene igrača s kojim puca, ali morao bi sam sebe prisilit da nekad treba i iskoristit ono najjedostavnije rješenje -1.2 i 3.1, jer npr. i jučer zadnjih par partija kad je počeo kombinirat ta povlačenja s "njegovim idejama" razbio me ko pi..u mad

Nikola - problem kao i kod Saše - nije još sam sebi definirao primarnu poziciju. I iako sam ga ja uvijek gledao više kao napadača, od jučer sam definitivno mišljenja da će bit jači obrambeni. On u obrani, a ja u napadu i nije nas se duugo moglo izbacit. Ima trzaj i "vidi" protivnikove namjere, jedino nekad gleda predaleko, pa propusti obranit onu loptu ravno headbang , jeftino, ali popravljivo. Plus jučer me iznenadio s 2 vrste udaraca iz obrane pogotovo s donjim u kojima vidim strašnu razornost kad ih usavrši.

Vasa - jučer ga jednostavno nije išlo. Naravno, zabio je on par "svojih", ali nešto je bilo u obrambenima jučer da su za njega bili ko začarani. Vratit će nam on to, siguran sam još i prebrzo, ali zasad treba uživati, jer svi znaju kolko samopouzdanja donosi kad s razbrani nekome stvarno dobrom.

Ja - njami šaljite mi ih

ps: jučer me Saša naveo na razmišljanje o tome kolko "neko nekom paše ili ne paše" ... jer stvarno je puno takvih primjera koje i ja vidim kad igram s dva različita protivnika i osjećam veliku razliku među njima, ali kad se oni sukobe onda se desi baš ono neočekivano.

pss: probat ću malo neki drugačiji dizajn ubacit u ovaj blog, pa ako se kad desi kroz ovih par dana da sam napisao nešto crno na crnom - ne zamjerite, nego javite :))

Post je objavljen 01.11.2007. u 13:04 sati.