Black Angel,slytherinbitch.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slytherinbitch

Marketing

Black Angel

*Crni Anđeo

"Ne." šapnula sam. Stojim tamo, ispred beživotnog tijela moje kćeri. Moje i Dracove Ruby. Ne mogu ništa učiniti. A sama pomisao na to digla mi je želudac i tjera me da povratim. Ali ne, ne mogu. Ukočila sam se, potpuno. Odjednom me Lujiza gurne.
Stojeći iza nje i gledajući u njenu svilenu, crnu kosu shvatila sam da gledam ubojicu. Još jednu ubojicu.
Lujiza stane pred Rubyno malo mrtvo tijelo i ono se preobrazi u najružnije stvorenje na planeti: u srebrnog jednoroga. Lujiza šaptom reče "Ridikulus!" i jednorog se raspe u milijun komadića puzzli za djecu.
Šok i bijes koji je vladao mojim tijelom je izašao na vidjelo kad sam potrčala prema njoj. Ona mi samo uze ruku i zavrne je iza leđa. Jauknuh od boli.
Natjerala me da izađem iz Codyjeve i Nickyjeve sobe i vratim se u Društvenu. Svi Slytherini su buljili u nas. Istrgla sam joj se iz ruke, a ona mi samo šapne na uho: "Hodaj do sedmog kata i da se nisi pomakla jer ću ti prosvirati mozak. Ima i za to kletva.". Da li sam imala drugog izbora?

******************************

Nalazim se u Sobi Potrebe s najmržom osobom na svojetu koja će mi prosvirati mozak. Baš lijepo. Kako sam uspjela tako nisko pasti? Od najveće kučke u školi pretvorila sam se u najbojažljivijeg zeca. Kako, zaboga?
"Sjedni ovje." naredi mi Lujiza pokazujući na neudobrni drveni stolac. "Aha, kao da ću tebe slušati." prkosno sam joj odgovorila. Nije ništa poduzela. "Dobro, onda ću ja sjesti ako ti nećeš. Meni bolje." reče i zavali se na stolac.
"Moram ti nešto reći, zato me pažljivo slušaj jer neću dvaput ponavljati." ozbiljno kaće Lujiza. Opa, cura je neponovljiva. Ljutito sam stajala ispred nje, gledajući je u oči.
"Ja nisam u Hogwartsu da ti zagorčavam život. Ja sam jedna od Voldemortovih najmlađih Smrtonoša i špijunki. Ovdje sam da te čuvam. Ja sam tvoj Crni Anđeo." izusti ona u jednom dahu.
"Fino. Sad mi Voldemort šalje i babysittericu. Kao da mi je potrebna." sarkastično se pdsmjehnem.
"Plavušo glupa, ne čuvam tebe. Čuvam tvoju kćer." digne se sa stolca. Bila je za glavu manja od mene a svejedno nevjerojatno strašna i zla. No mene to nije zbunilo.
"Ruby je na sigurnom, kod Voldemorta. Tamo joj ne može biti ništa." rekoh, pokušavajući i sebe uvjeriti u to. "Da, mala je na sigurnom sve dok si ti živa. Ti imaš njene moći i ako ti se dogodi što, dogodit će se i balavici." hladnokrvno otpuhne Lujiza.
"Kako to misliš?" zaprepašteno upitah. Mora da se šali. "Ako ti otegneš papke, i mala će a ujedno i tvoj obožavani Draco. Vas troje ste u najbližem krvnom srodstvu. Dakle umre li netko od vas, umirete svi troje." kaže kao da govori o tome što je jela za ručak.

******************************

Izašavši iz Sobe, uputila sam se u kupaonicu plačljive Myrtle. Odlučila sam da će promijeniti nešto u vezisa sobom, a mislila sam na izgled. Iako sam voljela kako fizički izgledam, morala sam uraditi neku promjenu.
Kosu sam pomoću štapića obojila u smeđe i potamnila kožu. Sad imam brončanu put i kosu boje čokolade. Ovako sad izgledam:
Image Hosted by ImageShack.us


Odoh iz kupaonice pronaći Draca. Odlučila sam mu sve rei što se iče Ruby, ka mi ispred očiju iskrsne prilika Gryffindorice Alexandre i njene kompanije. Savršena prilika da se iskalim na nekome.
"Ma gle, plavušica nam se ofarbala. Ako smijem primjetiti, izgledaš pametnije." podsmjehnje se Alexandra a njena ekipa prasne u smijeh.
"Šteta, Alex, što tvoj tatica mora plaćati da se tvoje nazovi prijateljice smiju na svako neinteligentno sranje koje provališ." kiselo joj odvratim. Njene "frendice" se umah prestanu kreveljiti, a Alexandri pocrveni nos od ljutnje. "S takvim nosom i tom crveno-ružičastom kombinacijom možeš u cirkus. Ah, zaboravih, ti već i jesi u cirkusu sa svojim kokodakavim zeleno-ljubičastim kokošima!" primjetih i krenem dalje. Brojala sam u sebi i kad sam nabrojala do 7 (obično svima toliko treba da shvate što sam rekla, sjete se neke kletve i pokušaju me pogoditi) lagano sam mahla štapićem iza leđa. Kletva se odbila o mene, pogodila cirkusanticu i klaunovske kokoši pa su se razkokodakale na sve strane. Nastavila sam prema Društvenoj smješkajući se.

U Društvenoj me Draco sačekao s iznenađenjem.
"Što si to napravila od sebe?" zinuo je. "Zar ti se ne sviđa?" upitah ga i zamamno mahnem kosom.
"Ma nije da mi se ne sviđa, nego....igledaš tako...zavodljivo." promuca zadivljeno me gledajući. "Smeđa ti kosa definitivno bolje stoji." "Ah, da. Meg, imam nešto za tebe." sjeti se i pruži mi svijetlo-plavu omotnicu. Otvorih i i iz nje poče padati začarani snijeg dok sam čitala pisamce.

Draga Meg,
Znam da ti je ovih dana jako teško, stoga sam zamolio oca da nam sredi par dana da možemo izbivati iz Hogwartsa. Što se tiče škole, sve je riješeno.
Mislio sam da nas dvoje odemo u obiteljsku kolibicu na Alpama. Tamo imamo i privatno skijalište, saune, jackuzzije i SPA masaže.
Nadam se da će ti se svidjeti i ne prihvaćam odgovor "Ne".


U meni je rasla sreća. Upravo to mi je i trebalo -- odmor. A Draco mi ga pruža na dlanu. Naravno da sam pristala i on me od silne ushićenosti podu+ignuo u naručje i cijelu (dobro, pretjerujem) izljubio. Iz prikrajka su to zadovoljno gledale Merry u Aqua, znajući da mi treba par dana za sebe i dijeleći moju sreću.Tjedan s Dracom ne znači, znači mnogo više.
Ako znate na što mislim...naughtynaughty


evo, da ne duljim mnogo.............želim vam reći par stvari.
1. Imam 8 jedinica u školi (općoj gimnaziji) i kao što predpostavljate, u kazni sam. Trenutno mi nema nikog doma pa ovo pišem pjeva.
2. Žao mi je što se nisam dugo javljala, pogotovo što nisam komentirala prošli Maggien post. Sorry, Maggs!!
3. Evo par stvari što sam naučila na latinskom, a imaju veze s magijom: nox znači noć, animagus znači životinja, itd. 8ne mogu se sad sjetiti svega).
Al pazite ovo: sirius na grčkom znači pas. Black na engleskom znači crn. Sirius Black - Crni Pas, a on je upravo to bio kao animagus.
Minerva je božica mudrosti (što objašnjava McGonagalličino ime), a Albus znači bijel.
Baš su kjut te stvarčice, ne?finofino


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 31.10.2007. u 20:59 sati.