Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

nApOkOn......NoVi PoStEk

Hallo ljudi. Več tak dugo nisam pisala post. I evo napokon sam se udostojila napisat jedan. Ne al fkt uopće nisam imala vremena, a i kad sam imala vremena onda mi se nije dalo. Pardonček svima koje nisam komentirala!!! Ovaj tjedan je tak super sam 3 dana u školi i to je to. Sutra idem u Međimurje pošto je dan mrtvih. Idm kod prabake ko i uvjek i moju tetu ćemo usput pokupit u Čakovcu tak da će i ona bit s nama(ko i uvjek).
Joj jučer su kod mene bile Dorja,Zrinka i Doroteja. Radile smo plakat iz engleskog za halloween. Bilo nam je baš super iako smo se više zajebavale nego kaj smo radile. Ali smo na kraju sve super obavile. Al nismo išle na prvi sat informatike a na drugi smo došle ali pred kraj. Uglavnom radile smo plakat i ja sam neš bubnula kao idemo nacrtat tikvu u obliku kurca. I na kraju je tak i ispalo. Nacrtale smo jednu duguljastu tikvu(ko kurac..lol)a dolje smo nacrtale dvije male bundevice(to su trebala bit jaja)i fkt nam je dobro ispalo.
A prekjučer su kod mene bile Zrinka i Dorja zato kaj je ZRinka meni i Dorji objašljavala jebenu matematiku. Skoro niš nismo radile sam smo se zajebavale i Zrinka je pisala moje glupe izjave.zubo!!Onda smo poslje jebale po Zrinkinom novim Mp4-u.I tak na kraju niš nismo napravile. POslje smo trebale ić na vjeronauk u crkvu i tak.
A jučer smo pisali test iz metemetike. Takvu ću kulju dobit..strašno nešto...lol!!!!
A dobor kaj budem ispravila tak i tak već imam hrpu kulja koje trebam ispravit tak da.....
E da i znate kaj ovaj 10 mjesec je uklet...da uklet je. prvo smo imali sobračajku sa tramvajem, onda je meni hrčak uginuocry, onda je Toše umro,mislim nije da sam ga slušala ili neš slično.
Ali mi ga je fkt žao,jebote imo je sam 26 godina. E da vam dalje nastavim nabrajat...onda je umro Dorjin hrčak, i mislim da je to sve, ne računam sve kulje koji sem nagomilala ovaj mjesec. E fkt neznam kad bum ja to ispravila. A valjda do Božića budem.
A dobro idem sad malo na MSN i idem malo ostavljat komove.
PUSE svimakisskisskiss

Post je objavljen 31.10.2007. u 15:00 sati.