Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Ivan Klasnić se vratio!!!!!

U drugom kolu njemačkog Kupa pričuvna momčad Werdera je na Weserstadionu svladala St.Pauli s 4:2 nakon jedanaesteraca. Ivan Klasnić je u svojoj prvoj službenoj utakmici nakon transplantacije bubrega odigrao 67 minuta i sudjelovao u pripremi obaju pogodaka.

Poveli su gosti u 23. minuti preko Rothenbacha, a Werder II je izjednačio osam minuta kasnije golom Schindlera. Na 2:1 povisio je Martin Harnik nakon sat vremena igre, dok je utakmicu u produžetke odveo Kuru osam minuta prije kraja.

"Svi suigrači druge momčadi su me odlično primili. Ja sam im poručio da ne želim nikakav poseban tretman i da se ne opterećuju time što mi je ovo prva službena utakmica. Vidi se da su svi sretni što se vraćam i daju mi svu moguću podršku. Zbog toga sam im jako zahvalan", izjavio je Werderov napadač uoči utakmice sa svojim bivšim klubom.

"To je klub u kojem sam počeo karijeru i koji će mi uvijek biti u srcu. No, što se može, nisam ja izvlačio parove Kupa", izjavio je Klasnić očekujući prvi službeni izlazak na teren nakon 17. prosinca 2006.


"Odlično je odradio trening i što je najvažnije zadržao je golgetersku mirnoću. Svi smo sretni zbog njega i bit će predivno kada zaigra. To će biti pravo čudo", rekao je njegov suigrač Per Mertesacker, koji je pratio posljednji trening uoči utakmice.

Klasnić je počeo trenirati s prvom momčadi Werdera 11. listopada, a prije pet šest dana odigrao je prvu utakmicu. U prijateljskom susretu protiv niželigaša Wüsting-Altmoorhausena je nastupio u prvom poluvremenu i u pobjedi 9:0 sudjelovao s dvama golovima.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 31.10.2007. u 11:31 sati.