Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deardieary

Marketing

Novi post

Trebam napisati nesho o sebi jos, i imam u planu post o povrsnosti ljudi.
No prvo moram spomenuti kako mi je danas bio los dan. Dobih lose ocjene, o matematici i vrloj profesorici da ne pricam. Samo cu reci da vam zelim sporu i bolu smrt. Kthxbai. Ovaj dan me totalno ubio u pojam i neda mi se jos bedirati ljude koji ovo citaju. Pa cu pricati nesh o my interesima.

Na prvom mjestu JTHM, google je vas prijatelj. Zatim anime. Na prvom mjestu FullMetal Alchemist, Edward Elric rules, onda Naruto. OBOZAVAM Sabaku No Gaaru vec duze vrijeme i napisat cu jedan post o njemu.. jednom. Onda Elfen Lied. Lucy je uberkewl. Xiaolin Showdown i Jack Spicer i tako dalje .. Od mange priest. Onda Warcraft [server Ghostlands PvE Azragaara Undead Warlock, i nemam BC to suxa! Samo dovodi decu u hordu i cini nas slabijima! Deco Alliance igrati to je za vas..], Guild Wars vec dve godine jos malo [Billie Joe Azra]. Muzika moj zivot [klisej]. Volim crtati pretezito smexy zene i manga likove. I pisem plot za strip, kewl je if I might say so. E da dobar strip je jos Umbrella Academy. I neznam sha jos.. volim youtube lol.
Ne volim pozere.. uzas, onda ne volim sve ostale ljude lol, a od mitoloskih bica ne volim slovence i svoju vrlu profesoricu iz matematike.

Post je objavljen 30.10.2007. u 19:21 sati.