Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Moguća nominacija za Grammy

DVD 'The Confessions Tour' je ušao u uži izbor za Grammy nominaciju Best Long Form Music Video. U listu spadaju izdanja s jednim ili više video zapisa, a trenutno ih je na listi 158. Nominacije će biti objavljene 6. prosinca, a Grammy Awards će se održati 10. veljače u Staples Center u Los Angelesu.

Madonna je 1992. osvojila Grammy za Best Long Form Music Video zahvaljujući turneji 'Blond Ambition'. Također njezin dokumentarac 'I'm Going To Tell You A Secret' je bio nominiran u spomenutoj kategoriji.




Dvije Arion nagrade

Madonna je osvojila dvije nagrade na ovogodišnjoj dodjeli grčkih glazbenih nagrada 'Arion', kojeg nazivaju i grčki Grammy. Iako je album izašao 2005., osvojio je nagradu za najbolji album, a 'Hung Up' za najprodavaniji singl.

Supružnici Ritchie u šetnji Sunset Boulevardom

29.10. - Madonna i njezin suprug Guy su u ponedjeljak šetali ulicom Sunset Boulevard (Los Angeles) dok su ih pratili paparazzi. Paparazzi su je upitali što će obući za Noć vještica, na što je Guy rekao da nije raspoložena za razgovor s njima.















Gaultier u krevetu s Madge

Madonnin veliki prijatelj i poznati kreator, Jean Paul Gaultier na pitanje da li bi htio imati sex s Madonnom, odgovorio je: "Da, kao i mnogi gay muškarci. Volio bi ako bi ona na to pristala." Također je dodao da je Madonna jedina ženska osoba s kojom bi pošao u krevet. Contact Music

Post je objavljen 31.10.2007. u 23:07 sati.