Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kodtetemarijete

Marketing

politika

Proša oni PMS, sve san očistila, sad grizen.

Image and video hosting by TinyPic

Eno čitan na naslovnici da neki političari ne smu više pisat blog. hr...jooo, ne mogu od tuge...neka svi prestanu pisat i slikavat se za novine i obećavat i one ćunke pokazivat, jer ja ih više ne mogu gledat. Ništa in ne virujem, sićan se nekih kad su došle u Sabor, mila majko, nisi ih moga o srama ih gledat, a sad gospoje fine, sa skupin frizurama, francuskon manikuron...da ne govorin dalje...Izbori su mi bacili na živce.
Onda zabranila bi SLUŽBENI BLOG ovoga i onoga...ma šta je to službeni blog??? Misto di ti govore šta smiš pisat i šta ne smiš, a onaj neslužbeni je za zajebanciju...ljudi, neću vas ni slučajno čitat jer ste dosadni ka proliv, parite parole koje su se pisale po zidovima ka san ja bila mala ZA i PROTIV, DA i NE...pa san se godinama pitala šta za, šta protiv, kad nan je uvik isto...Šta će se meni prominit kad zasidne neki drugi na ono misto, prvo triba otrpit minjanje svih mogućih garnitura direktora, pa djelatnika po šalterima, pa dok se zaposle i nauče radit svi oni novi rodjaci po kancelarijama ja iman dobit mlade...
Mrzin izbore, mrzin koliko se novaca na to troši, mrzin one blesave face šta side u gledalištima i plješću...mrzin one jadne aute s kojima dolaze dok ne pobjede i one lipe s kojima odlaze kad izgube.
Šta će se meni prominit? Ništa. I tako već puste godine.
Nekad davno san virovala da su Oni bolji od Ovih, a nisu svi su oni isti - isti -isti!
Ne volin ih ni gledat ni slušat, a posebno ne čitat.
NEĆU POLITIKU U MOJU BUTIGU!

Post je objavljen 05.11.2007. u 13:58 sati.