Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hannah7

Marketing

Dobar dan svima!

Početi pisati o svome životu, a biti iskren prije svega prema sebi samome, a onda i drugima, nije lako!
Razmišljala sam da tisuće situacija koje sam prošla istresem iz sebe, a onda sam zaključila da mi se uporedo događa toliko stvari koje u meni izazivaju dvojbe i tjeskobe, da ću jednostavno početi s time.

Ja sam mlada žena u prvoj polovici 30-tih godina, udata i majka dvoje djece. Zaposlena. No iako svoj posao odrađujem po svim propisima, u njemu ne nalazim nikakvog zadovoljstva. Tu funkcioniram više po principu što se mora, nije teško. I taman kada sam počela sa potragom novog posla, koji bi ispunio moja očekivanja, eto novosti! Trudna sam! A to je nešto što sam isključila kao mogućnost u svom životu.

Iako šokirana u smislu iznenađenja (jer nisam to očekivala), dvojbi imati ili nemati dijete (iako potpuno neplanirano) svela se na materijalne mogućnosti. U normalnim okolnostima, ne bih imala nikakvih dvojbi, naravno da bi ideja imati dijete bila jedina meni prihvatljiva.
Materijalne mogućnosti ovdje ne znače da nemamo od čega živjeti, ali smo u kreditima do grla i završim li na komplikacijama u trudnoći, mi svi zajdno smo u prilično gadnoj situaciji.

Eto.....malo je kaos u glavi...pa priča trenutno nema ni glave ni repa.....



Post je objavljen 30.10.2007. u 14:37 sati.