Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Canneto di Caroniji, Sicilija - misteriozni požari

O nizu nerazjašnjenih požara u frižiderima, televizorima i mobitelima provedena je istraga, a zaključak je da su krivi izvanzemaljci.

Za požar u Canneto di Caroniji na Siciliji krivi su izvanzemaljci koji su tu ''testirali tajno oružje'', smatraju stručnjaci.

To je selo bilo u centru pažnje prije tri godine kada su stanovnici svakodnevno prijavljivali kućanske aparate koji bi odjednom planuli.

Deseci stručnjaka, uključujući znanstvenike, elektroničare i vojne stručnjake, stigli su u selo kako bi istražili taj fenomen.

Jedan znanstvenik prijavio je da je vidio isključene kablove koji su izgorjeli.

Palikuće su odmah isključene, lokalci su za požare optužili natprirodne sile, a službeni vatikanski egzorcist otac Gabriele Amorth tvrdio je da je riječ sotoninom djelu.

Odjel za nacionalnu sigurnost prikupio je desetke stručnjaka, uključujući i NASA-ine znanstvenike.

Na osnovi podataka koji su iscurili u javnost, navodi se da je za požare kriva ''visoka elektromagnetska emisija koja nije djelo čovjekovog djelovanja i koja dosegla snagu od 12 do 15 gigavata''.

Izvještaji govore o mogućem djelovanju NLO-a, jer su tragovi paljevine nađeni u poljima oko sela.

''Ne govorimo da su mali zeleni s Marsa uzrokovali požare, već je riječ o natprirodnim silama koje su u stanju stvoriti tako veliko elektromagnetsko polje'', kaže Francesco Mantegna Venerando, šef sicilijanske nacionalne zaštite.

''Oni su samo jedna od mogućnosti. Tražimo i druge uzroke.''


Net.hr




Tajanstveni Talijanski NLO


Ova snimka kruži već neko vrijeme, a predstavila ju je istraživačica Paola Harris na 36. godišnjem simpoziju MUFON-a u Denveru.

Paola živi u Italiji, a dobila je četvrtu generaciju kopije od anonimnog izvora koji joj je rekao da je snimka snimljena u Avianu u Italiji, pokraj zračne baze Aviano.

Zato Paola smatra da je prije riječ o nekom prototipu zemaljske letjelice nego i izvanzemaljskoj letjelici.

A mi – mi također možemo misliti što hoćemo.

Opcije su samo tri:

a) ili je riječ o prijevari

b) ili je riječ o NLO-u

c) ili je riječ o prototipu zemaljske letjelice.


ADT/ADS - oružja 21. stoljeća?


Post je objavljen 30.10.2007. u 12:08 sati.