Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neobitchnazona

Marketing

ULJEZI

Hm... Evo ovako, kao klinci smo uvijek u školi imali one zadatke sa uljezima pa tako dobiješ: «Šećer, sol, papar, voda» I ti naravno kao pametan klinac prekrižiš vodu.

Samo sam vas htjela uvest u priču. Radi se o tome da sam došla do te točke života kada bih trebala izbaciti uljeze i tako se riješiti jebene tuge i boli koju mi nanose.

Najgore od svega je to što sam saznala da su to upravo ljudi iz kruga mojih najužih prijatelja.

Uljezi su mi govorili da se ne bih trebala družiti s ljudima za koje se ispostavilo da su mi najveći prijatelji. Nisam ih poslušala.

Dio mog društva ne voli niti poštuje drugi dio. Ja sam uvijek bila neka tampon ZONA i pokušavala sve to sredit i širit neku ljubav i prijateljstvo. Nikada nisam htjela pričat s jednima o drugima i obrnuto. Sve sam ih volila ma kakvi god oni bili.

Naprosto je nevjerovatno kako su me dobro zavarali. Cijelo vrijeme su se pretvarali. Mislim, za jednu osobu, a za drugu to nikad ne bih rekla.
____________________________________________

Zanima me samo ZAŠTO??? Zašto si mi to učinio/la? Zašto si uništio/la naše prijateljstvo nakon toliko godina?
____________________________________________

Naravno da neću iznositi imena i nemojte me to niti tražiti. Ne želim da ispadne da ih blatim il nešt tak... Unatoč svemu ih volim.

Uh... Pljuvali su po meni, po mom blogu i životu.

Tješim se i pomišljam: «Možda je to laž!», ali onda se vratim u realnost i shvatim da se jednostavno moram pomirit s tim.

Uvijek sam ja bila lažna gadura, a sada???
Tko je sada lažan? Tko se sada glupira? Tko je sada nisko pao?

VI!!! Želim vam zaista sve najbolje u životu.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 29.10.2007. u 23:45 sati.