Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seoskeprice

Marketing

Replika na post o globalnom zagrijavanju

Moram komentirat taj post jer vidim da dosta ljudi nezna ništa o tom globalnom zagrijavanju a koriste se tom riječju. Istina je da je globalno zatopljenje povečanje temperature na Zemlji zbog utjecaja efekta staklenika kojeg izaziva ponajviše ugljikov dioksid. Ali što se događa kada u atmosferi ima previše ugljikovog dioksida?? Nije neka tajna. Tada Zemlja absorbira toplinsku energiju. Zemlja se ne hladi onoliko koliko bi trebala i tako se temperatura u Zemljinoj atmosferi povisuje što dovodi do posljedica kao što je otapanje ledenih kapa. Evo jedne skice globalnog zatopljenja.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Moram vam dokazat da su se svi ovi događaji već dogodili. Ako koga zanima može pogledat ovaj link (http://www.rgn.hr/~dpavelic/OG-Web-PDF/
OG22%20-%20Okolis,%20globalne%20promjene%20i%20utjecaj%20covjeka.pdf
)
Zemlja je sada u fazi deglaracije i temperatura se na Zemlji povećava i to ništa nije nenormalno. Utjecaj čovjeka i taj nesretni proces staklenika je samo ubrzao to zatopljenje. Priroda će sama riješit problem velike koncentracije ugljikovog dioksida isto onako kako ga je riješavala i svih ovih godina i to tako što će početi nicati velik broj biljaka koje koriste ugljikov dioksid. Kada biljke "pojedu" ugljikov dioksid Zemlja će se početi hladiti. Tako će Zemlja opet ući u fazu glacijale ili kako bi puk rekao u fazi hlađenja. Temperatura na Zemlji će naglo početi padati a zbog te promjene tamperature i zbog pomanjkanja ugljikovog dioksida će sve one silne biljke umrijeti od "gladi". Mislim da kraće nemože.

Post je objavljen 29.10.2007. u 21:05 sati.