Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noangelhere

Marketing

URBAN LEGENDS

BLOODY MARY

urbana legenda kaže:

otiđi u prostoriju sa ogledalom (najbolje kupaonicu) skroz ju zamrači (ne smije biti ni malo svjetlosti) te se zatvori u nju. legednda djeluje i uz svjetlost jedne svijeće (ali svejedno mora biti potpuni mrak). stajajući nasuprot ogledalu izgovori razgovjetno trinaest puta "BLOODY MARY" . to bi trebalo prizvati njen duh. svjedoci pričaju: "moja cimerica je to išla iskušati. nakon nekoliko minuta u kupaonici, začula sam vrištanje te je moja cimerica istrčala iz kupaonice. nikada nije htjela pričati o tome. ja ni danas nisam sigurna dali sam čula njane vriskove."


postoje i alternative:

isto prostorija u mraku. legenda je da češ nakon sedam izgovorenih "hell mary" vidjeti lik sotone u zrcalu. svjedoci pričaju: "nakon tri "hell mary" zrcalo je postalo crveno, a nakon pet nejasan lik se vidio u ogledalu." nitko se nije usudio dalje.


jedna legenda kaže:


isto ozračje. izgovara se "i belive in Mary Worth" . svjedovi kažu: "jedna djevojka je odlučila završiti inicijaciju sa rečenicom "I don't belive in Mary Worth" te se izlazeći iz kupaonice popiknula preko praga i slomila kuk."



BABYSITTERS LEGENDS:

BABYSITTER AND THE MAN UPSTAIRS:

dadilja čuva djecu i stalno joj zvoni telefon. s druge strane čuje smo disanje (u nekim verzijama čovjek govori : jesi li provjerila djecu? ili ja sam gore sa djecom). pozivi ju plaše pa nazove policiju. policija joj javlja da su pozivi nazvani iz kuće te da bježi. dadilja pobjegne a kad policija stigne uhvati čovjeka i nađe djecu- mrtvu.


BABYSITTER AND CLOWN STATUE:

dadilja čuva djecu i nakon nekog vremena mama zove da upita jeli sve u redu. dadilja kaže: sve je u redu, mogu li samo pokriti ovaj kip klauna s nečim, plaši me? mama se zamisli. koji kip klauna? mi nemamo kip klauna! bježi iz kuće! dadilja pobjegne a policija uhvati klauna kako bježi po kvartu. to je ustvari bio psihotični ubojica koji je pobjgo iz umobolnice.


WASTED AND BASTED:

dadilja čuva malu bebu i ankon nekog vremena mama zove da upita jeli sve u redu. dadilja odgovori: sve je u redu, beba spava, purica se peče u pečnici. mama kaže super i poklopi. čekaj malo. mama se sjeti da nije ostavila nikakvu puricu za pečenje. zabrinuta, vrati se kući i nađe dadilju nadrogiranu a bebu kako se peče u pečnici.



sve te legende mogu se pronaći ovdje

neke od ovih legenda mogli ste vidjeti u filmovima Urban legends 1, 2, i 3 i when stranger calls.

malo slika:


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 29.10.2007. u 20:24 sati.