Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1tammy8

Marketing

ej judovi evo mene...hehe...neznam šta da pišem..al evo nešto...pošto treniram odbojku...evo nešto malo o nama...iako malo kasnim sa tim informacijama...ugl...više informacija možete naći na http://www.bilje-info.com/..tamo sam i ja to našla..hehe..ugl...nema veze...hehe..ugl...kommm mi...i ja ću vama...hehe...veliki pozzz svima...hehe
waveroflbeljsretanyesmahludzujo

Počela 2. Slavonska odbojkaška liga
13. listopada 2007. godine odigrano je prvo kolo 2. Slavonske odbojkaške lige. ŽOK Bilje na domaćem terenu ugostio je ŽOK Belišće. U dvorani OŠ Bilje domaćin je uvjerljivo izgubio od gostujućih odbojkašica s rezultatom 0:3 u setovima.
Iako to ne opravdava biljsku ekipu, mora se napomenuti da je ŽOK Bilje igrao bez prvog tehničara Katarine Malić,. Pored toga I Bilje i Belišće su novi članovi 2. slavonske lige, no Žok Bilje je u ligu ušao iz nižeg ranga, dok je ŽOK Belišće u ligu ušao, ispavši iz višeg ranga.
U svakom slučaju treba uputiti sportske čestitke za uvjerljivu i zasluženu pobjedu gostujućih odbojkašica.

PRVA POBJEDA ŽOK-a BILJE
Image Hosted by ImageShack.us

sretanbeljyesnaughtypartythumbupsmokincereksmijehnjamimahzujopjeva

20. listopada 2007. godine odigrano je drugo kolo 2. Slavonske odbojkaške lige. ŽOK Bilje gostovao je u Vukovaru. Pod vodstvom gospodina Hrvoja Rimca djevojke iz Bilja ubilježile su i prvu pobjedu u ovom rangu takmičenja. ŽOK Vukovar – ŽOK Bilje 2 : 3 u setovima. Kao što govori i rezultat, utakmica je bila puna neizvjesnosti. Prvo je s 1:0 povela biljska ekipa. No ubrzo domaće igračice iz Vukovara preokreću rezultat u svoju korist s rezultatom 2:1 ŽOK Vukovar. ŽOK Bilje uspijeva izjednačiti na 2: 2 u setovima i tada kreće peti set za pobjedu. Djevojke iz ŽOK Bilje u zadnjem setu pokazale su borbenost i pobjednički mentalitet te zasluženo osvojili peti set i konačnu pobjedu. Čestitke djevojkama ŽOK-a Bilje.

U 3. kolu ŽOK Bilje je slobodan, a u 4. kolu (03. studenog 2007. godine) kod kuće dočekuju OK Čepin.

p.s.veliki pozdrav žok bilju...hehe...(dragana - mi smo cool)hehe..haha

-NADAMO SE POBJEDI I PROTIV ČEPINA!!!-hehethumbupthumbupzubo
-AL IPAK NEK BOLJI POBJEDI!!!-hehenaughtyroflcooleekyesmahlud



Post je objavljen 29.10.2007. u 10:12 sati.