Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xdariax

Marketing

no title

eo imala sam neku želju samo pisat nešto.. osjećam užasnu nostalgiju. :(

znate onaj osjećaj kada vam netko ili nešto toliko fali da kao da vas stisne u srcu.. nemogu to opisat.. užasan osjećaj, neželim nikome da to osjeti..
i upravo sam vidjela jednu fotografiju i došao mi je taj osjećaj..
preplavila me tuga i nostalgija za tom osobom.. ali nije to samo za njega već i za druge stvari.. nije to onaj osjećaj kada ti se netko sviđa pa ga dugo ne vidiš i fali ti..
već, kad si vezan za neku osobu toliko da ti je teško kad se ne čujete i ne vidite.. i osječaš kao da ti nedostaje dio tijela..
kad vam se putevi raziđu iako ste mislili da ćete još cijelu vječnost provesti zajedno..
kada se jednostavno ne možeš sjetiti načina na koji se smije, kako priča, kako izgleda, ma uostalom ne možeš se sjetiti ničega što te vezivalo za tu osobu..
kada mu toliko dugo nisi pogledao u oči da si već i zaboravio kako one izgledaju..
samo ostaju oni neki trenutci sreće s tim osobama, neke predivne sreće koja ispunjava.. kada si jednostavno zapamtio trenutak kada se nasmijao i tim trenutcima ne dopuštaš da padnu u zaborav..

i sve više razmišljam o tim osobama koje su obilježile neki trenutak ili čak razdoblje mog života.. i ne dopuštam si da ih zaboravim..
ali sve više težim prema tome.. želim ih se sjećati ali jednostavno ne ide.. i stalno razmišljam zašto sam dopustila da mi se to dogodi.. da mi netko toliko fali.. FALI MI. mamu mu.

i vjerojatno zvučim užasno čudno al đejbiđi..
i ne volim se vezati za ljude.. jer znam da će me kad tad povrijediti.. i onda shvatim da sam toliko vezana za nekog i da neželim pustiti taj osjećaj jer je bilo previše lijepih trenutaka s tom osobom..
i ubija me to.

hehe al sam se ispuhala.. aaaaaaaa fali mi!! nemogu to opisat..
ajde pusa svima
laku noć


Post je objavljen 28.10.2007. u 22:14 sati.