Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylifemyproblems

Marketing

ŽIVOT...

Uživaj, samo jednom se živi!
Svima nama mladima život se uglavnom vrti oko ljubavi, frendova, izlazaka, svađanja sa starcima...

Nekad nam se čini da se sve oko nas srušilo u trenu, da nas nitko ne razumije, da nas nitko ne sluša i onda nam je teško. Zatvorimo se u svoja četiri zida i razmišljamo o svemu - u takvim trenucima ja se uvijek pitam, 'Zašto se baš meni to trebalo dogoditi?!' Sve nam je crno, ne vidimo ništa lijepo...

Ali onda dođe novi dan. Vidiš svoje frendove i frendice s kojima možeš razgovarati i uvijek te nasmiju i razvesele! Javi ti se dečko ili simpatija, nekako se izvučeš u školi i napokon dobiješ koju dobru ocjenu i sve se nekako vrati u normalu, sve ti je lijepo, uživaš u glupostima koje ti dan prije ne bi ništa značile... I onda shvatiš neke stvari.

Svi ćemo u životu imati teških trenutaka, ali bit će i onih lijepih, samo treba malo vremena da razmisliš o nekim stvarima i kad-tad se sve posloži na svoje mjesto! Treba uživati u životu, znam, to mi svi govore, ali ne treba se brinuti oko sitnica i misliti da se jedino nama takve stvari događaju. Milijuni ljudi na svijetu prošli su vjerojatno i gore stvari od onih koje nas brinu i oni su to preboljeli i sada su sretni.

Život je lijep, samo ga takvog doživi - ma boli te, uživaj, JEDNOM SE ŽIVI!


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 28.10.2007. u 18:24 sati.