Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Naposlijetku, sve to ima nekakve veze...

haha..ta priviđenja... kakav sam sinoc bio nebi uhvatio ni trafostanicu..
nego, sve je uhvatljivo..
postoji i zamka za male vještice na metlama koje letaju po gradu. njihova najveca briga je naravno spiderman a tko drugi jerbo on radi te mreže po gradu koje su mnoge vještice vec stajale života a bogami i metli. aj ti na pijacu non stop. naravno vještica je jako dobra s batmanom jer su njih dvoje praktiči od davnina prilično vezani a naravno i batman ima neprijatelja, a to je mr.pingvin koji je naravno neprijatelj i spidermanu što naravno ne čini spidermana i batmana prijateljima.
Spiderman nije nikada volio tog pingvina jer ovaj ima to nešto hladno u sebi a za takve stvari se ne lijepi spidermanova mreža. dje ste vidjeli spidermana na sjevernom polu. pingvin je dakako supermanov prijatelj jer superman na sjevernom polu čuva onu tajnu svoje snage što opet ne znači da su spiderman i superman prijatelji al začudo igraju na istoj strani. bit je u tome da spiderman nikako ne može povrijediti supermana trajno jer ne može otici na sjeverni pol i oduzeti mu tu tajnu vječne snage ali pingvin to može zato bi se superman morao zapitati dali mu pingvin više leži kao prijatelj ili kao nepijatelj.
Jedno je siguno, Batman i Robin imaju jako dobre odnose a veže ih poveći vozni park u batmanovoj garaži zato u kombinaciji sa vješticom staraju jako dobar tim iako nisu ravni npr samo supermanovaoj snazi. Cat-woman i Batmen se češto znaju poshevit a nekada i utroje s Robinom.. a kad jos vještica dodje to su prave orgije..
Fizički HULK je jači od svih njih pošto ima najveće mišiće i kitu ali nije baš nešti previše inteligentan onakav zelen iako ima najveći mozak i najveće srce. Punisher je oke al nema nekih specijanih snaga, on je vishe moderniji lik, nešto kao batman bez one svoje šišmiške odjeće samo ima dobra vozila i logo. batman, robin i on znaju nekad kartati belu, vještica im napravi čaj, a cat baci striptease.
SPAWN je isto tu negdje, on je jako dobar prijatelj samo s batmanom jer se imaju na MSNu ali nisu se nikada upoznali ovako službeno jer ovaj ne živi u istom gradu kao i batman. dakako najbrži likovi ove priče su the flash i quicksilver, da se vratim na početak njih je gotovo nemoguće uhvatiti. naravno tu je spiderman ali njihova brzina probija i najaču mrežu isheklanu by drug spajdermen. e oni nisu dobri sa mr.pingvinom što znači da su u malo boljim odnosima sa spajdermenom pa tako i sa hip hop ninja pizza bendom The TURTLES koji su opet prvi susjedi pingivu jer žive u kanalizaciji i sheraju workgrupe preko lana i razmjenjuju filmove.
totalna suprotnost njima su Power Rangersi koji žive nedaleko od supermana i dobro se znaju i vrlo su dobar tim i imaju jako lijepe kostime. polubrat njihov koji je izbačen iz Power Rangersa zbog nemogućnosti da zbog viška dlaka na tijelu i prejakog kružnog udarca obuče power rangers ljubičasto odijelo je naravno WALKER..texaški Ranger a.k.a. Chuck Norris. DEfinitivno jedan od najjačih u cijeloj seriji junaka pobjedi svakoga prebije ga na mrtvo ime i s njime pobriše pod. Jako je blizak s djecom i navodno da je pedofil a viđen je nekoliko puta kako nešto muti s konjima.. niti jedan junak ga ne voli.. teško je i uhvatljiv..navodno da ga je pobijedio samo BORE LEE i to hrvatski superjunak...
ima jos jako mnogo junaka koje nisam spomenuo toga sam svjestan i svi su tu negdje oko nas. bilo bi jako dobro kada bi netko napravio seriju sa svim tim junacima i njihovim problemima u stilu meksičke sapunice.. šećer sam čuvao naravno za kraj...

kada pogledamo sve te junake koji se pojavljuju kroz priču i dodamo im neizostavnog junaka koji mora biti na čelu te horde a to je definitvno CAPTAIN AMERICA i pogledamo koliko ima super junaka na njegovoj strani a na našoj samo glupa europska vještica i BORE LEE mislim da je vrijeme da se zapitamo "pa gdje mi to živimo" nije ni čudo da nas progone svakakvi.. sljedeci post je "EUROPA UZVRAĆA UDARAC"..
necu vishe piti puno vodke...

Image Hosted by ImageShack.us

ovo je super-shime na slici.. kajlaški junak.. haha

by super-wedranowski

Post je objavljen 28.10.2007. u 15:05 sati.