Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jja

Marketing

Ormari







Prva dva mi se nikako ne svidaju, prvi je neuredan a drugi i nije ormar, znam da to dosta ljudi ima ali tu se sve zaprasi, sto ne perete jednom tjedno. Treci je naravno ono cemu tezim.

U dusi redjusa teske kategorije, nema mi goreg od natrpanog ormara. Ja u istome imam malo robe, ormar je poluprazan. Sve sto nisam obukla godinu dana dajem dalje i tako redovito. Volim otvorivsi vrata odmah vidjeti red, sve sto imam i koji outfiti se daju sloziti. Moglo bi se reci da se palim na poluprazne ormare. I na mirisljave, pa godinama kod iste firme kupujem mirisljave podmetace za police, jer su uz razna isprobavanja ovi najbolji.

Ja imam kod mene njihov ducan i osim toga tamo kupujem marmeladu i kekse, kozmetika mi nije nesto ali vec zbog podmetaca se vracam.
Miris nije penetrantan niti vas sprecava korisitit vas omiljeni parfem, ali ja ne koristim omeksivac, sve suslica omeksa i spegla, pa je ovo miris od kojeg ne zelim odustati.


Onda necu kasmirske pulovere objesiti na vjesalicu, niti cu opcenito koristiti vjesalice iz kemijske cistionice, one su smrt za odjevne predmete.
Robu slazem po sezoni, a unutar sezone po bojama, ima i opcija da slazete po vrsti materijala i slicno. Sve sitne djidje koje se ne daju lijepo uredno sloziti drzim u kutijama, pogadjate one se daju sloziti. Tu ide fini donji ves, pa druga kutija za rukavice, pa treca sa igrackama itd.



Obozavam jako jako visoke ormare, barem 2,30. Moj ormar je kombinacija bijelog drva i satiniranog stakla, dakle hocete necete mora biti uredno jer se sve vidi.

Imam i posebne carapice za spavanje zimi, ne jer je hladno nego jer volim osjetiti kasmir na stopalima, ovdje to zovu Bettsocken, cijena im je po paru oko 30 eura ali vrijedne su svakog centa. Nema bolje nego kad je vani kisa, a ja navucem sokne, donesem vruci kakao i citam u krevetu satima.
Povoljnije su poliesterske ali nikako nisu konkurencija onim pravima.








Ovaj tjedan sam radno bila u Bonnu, a sutra idem u posjet nekome jako jako dragome u Stuttgart cerek, ocekujem pravi zenski vikend sa redom brbljanja, redom kavice, redom shoppinga pa ispocetka.

Filmska preporuka:

http://www.liebesleben-derfilm.de/]http://www.liebesleben-derfilm.de sa Serbedzijom i meni odlicnom spisateljicom po cijoj knjizi je i film i radjen ZERUYA SHALEV.cerekcerekcerek

Viseslojan, tezak i odlican film! Zapravo ima Jara sve, sretno je udana, odlicne sanse za karijeru na sveucilistu, zivi u lijepom stanu i ima oslonac u obitelji. Tad upoznaje mnogo starijeg Arija, starog prijatelja njenog oca, poludi za njim, erotski potpuno sludjena, unistava svoj savrseni svijet, iza svega krije se jako tuzna tajna...



Samo zbog njega (tj. da ga konacno pohvalim) sam se registrirala na coolinariku, sam za sebe kaze da je u prijasnjem zivotu bio torta zubo, a za mene je on bog svih kolaca. Napravila sam nekoliko stvari njegove stranice i sve su mrak!
http://broccoli.coolinarika.com/recepti?page=4

Svakako probajte nutella-tortu! A ima i jedan dugacak novi komentar na temu masaza, koji sam primila na mail i uz suglasnost posiljatelja stavljam na blog.




Post je objavljen 23.11.2007. u 11:03 sati.