Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

RIJEČKA DELEGACIJA STIGLA KUĆI...

visoko uzdignute glave.
Prije deset minuta brod "Ivan Zajc" pristigao je u riječku luku sa članovima riječke delegacije i novinarima. Svi su puni dojmova, ponosa, razočaranja, gnjeva i veselja.
Je li se moglo još nešto učiniti i što to?
Ja bih to ovako komentirala: Mali smo grad s podosta nerazvijenom infrastrukturom i bez poveće količine novca iz državne kese. No to nije opravdanje ako se prijavljujemo na bilo kakav izbor ili za bilo kakvu kandidaturu.
Imamo šarma, imamo duha, imamo sposobne ljude, ali nemamo financijsku podršku Vlade, nemamo ministra Primorca koji je trebao doći da se barem pokaže, već njegova zamjenika Željka Klarića.
Tko će nas ozbiljno doživljavati onda?
Em što nemamo para i što imamo skromne prezentacije, nemamo ni državne podrške. (na stranicama MZOS-a uopće među rubrikom NOVOSTI nema niti jedne obavijesti o tome što se događa u Pescari!).
Mogli smo to odraditi puno bolje i profesionalnije, to možemo i to ne košta puno. Pa strpali bi ministre negdje na brod, makar u kuhinju:)
Što se tiče same prezentacije činilo mi se da se mogla puno bolje napraviti, bila je dosta skromna i čak u nekim dijelovima amaterski odrađena (fotogarfija i kamera).
Ideja je za svaku pohvalu i oduševila me, no sama izvedba me na trenutke negativno iznenadila. Da, da, sve kužim, treba imati para, no kvalitetni ljudi i entuzijazam -mogli su to i puno bolje odraditi. Neću ulaziti u detalje jer je nepotrebno, svaki moj komentar dobio bi očekivani protuargument- nemamo para. No ako su turske i grčke power point prezentacije, unatoč silnim ponavljanjima, mogle izgledati tako profesionalno i zadivljujuće, mogao je i naš filmić biti ili barem odavati takav dojam.
No što da se još kaže?
Treba li se uopće prijavljivati na ovakve happeninge ako se ne možemo nositi s kapitalom konkurenata? Imamo li ikada šanse da izađemo iz lokalnih okvira? Možemo li podnijeti i ići protiv podmetanja (mislim na Crnu Goru) i kako?
Draga delegaciji, trebamo se svi to zapitati?

P. S Pozdrav ČIOVKI koja nas vjerno prati ove dane svojim komentarima.
K.

Post je objavljen 28.10.2007. u 11:32 sati.