Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rescue

Marketing

Novo iz Zieglera

ZAGREB

Image Hosted by ImageShack.us',1)" onmouseout="MM_swapImgRestore()" href="#" _fcksavedurl="#">html tutorZiegler d.o.o. u suradnji sa projektantskom kućom Tehnokom d.o.o. i tvrtkom Đuro Đaković kotlovi d.o.o. proizveli su mobilni "PARNI STROJ" za proizvodnju visokotlačne pare maksimalnog tlaka i tempreture 100 bara / 312°C.

Nadogradnja vozila izvedena je na šasiji MAN TGA 26.430 6x4 BL i kontejnerskog je oblika. Sve pregradne i vanjske stranice kontejnera izoliranane su mineralnom vunom. Kontejner se sastoji od dvije prostorije sa zasebnim ulazima.

U prvoj prostoriji nalazi se Diezel agregat za proivodnju el. energije koja služi za upravljanje kotlom i pogon pumpe, dok je u drugoj prostoriji smješten razvodni ormar, parni kotao, pumpa, spremnici vode i spremnik goriva za izgaranje kotla. Za upravljanje kotlom zadužena je elektronika.

Proizvedena para odvodi se izoliranim cjevovodom izvan kontejnera. Ovo proizvedeno vozilo primarno se koristi u svrhu otapanja parafina u naftnim bušotinama.ZIEGLER d.o.o.
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 27.10.2007. u 11:13 sati.