Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/josipcugovcan

Marketing

Likovna kolonija varaždinske županije s međunarodnim sudjelovanjem 2007

Od 09. do 11. studenog 2007.godine u Varaždinu, Hallerova aleja 5, Varaždin-dvorana 1, II. kat održat će se velika likovna kolonija Varaždinske županije s međunarodnim sadržajem.
Na likovnoj koloniji sudjelovat će umjetnici iz Mađarske, Slovenije, Austrije, Italije, BiH, Srbije, Bugarske te iz Hrvatske među kojima će biti i Josip Cugovčan poznati naivni umjetnik iz Podravskih Sesveta.

Udruga likovnih umjetnika Akademija-Art
Likovni umjetnici posjetiti će različite destinacije Varaždinske županije. Prehrana svih sudionika likovne kolonije bit će u restoranu Elektrostrojarske škole «ELEKTRON», a smještaj likovnih umjetnika koji dolaze izvan Varaždina organizirat će Elektrostrojarska škola.
Pokrovitelj likovne kolonije je Elektrostrojarska škola i Institut cjeloživotnog učenja i novih obrazovnih tehnologija u Varaždinu, a organizator je Udruga likovnih umjetnika Akademija-Art.
Uz trodnevno ugodno druženje i gostoprimstvo na raspolaganju će biti likovni materijal za slikarske tehnike: ulje i akrilik na platnu te akvarel i pastel na papiru.
Po završetku likovne kolonije otvorit će se izložba nastalih radova u 15,00 sati.
cgi

Post je objavljen 27.10.2007. u 10:52 sati.