Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivizutzivot

Marketing

Ma nije to ništa

Čujte. Ja nikog nisam htjela vrijeđat. Skužih da ljudi pomno razmotre moje rečenice a ja (znate mene, ne znam se dobro izrazit) pišem ko i kad govorim, tj. ne mislim kad govorim ili pišem. Tak da znajte da ja sve radim s dobrom namjerom. Ma-znam-ja-tko, nisam mislila da si mi stalno puštala pjesme, ali par njih si pustila. I spotove. I bilo je dobro. Nemoj to shvačat kao uvredu. E da! S druge strane, ovime dobivam informaciju da čak neko čita moje postove!! Jupi. A sa Chrisom. Više fakat ne znam kaj je točno. Najvjerovatnije je da sam ja kriva. smijeh Pokušala sam se izvuč, ali nije išlo! Ha Ha. A dobro. DA! Sad ja nemem prihvatit istinu... Strašno. Al evo, vama za dušu prihvačam (istinu)belj
Lanči, nema to veze ipak si pala na marketinške fore. To i je fora da padneš na izgled. (A malo te moram zezat, Lanći, (sad je blago, sa "ć"))thumbup
Vaxsysl mi neće dati čokoladiceeeee! Kmeee cry
Dear Vafko srednji!
Moram reć da su se vremena promjenila. Čitala sam histry na msn-u od naših starih razgovora. Jooooj, bilo je svega, smijeha do neba, plakanja i ozbiljnih razgovora (rekla bih da ovih zadnjih baš i nije bilo... he he he). Najviše smijeha. To su bila vremena. Sad mi, nažalost, izgleda drugačije. Manje komuniciramo, nismo se vidli 4 mjeseca. Baš mi fale stara vremena. Baš mi je neka praznina, nešto fali. Fali Vafko srednji! Kad bu taj Vafko srednji došo??
A sad tema br. 2.
"Tko sam ja i kamo idem?"
Ovo mi zvuči ko poduzetnik i njegova 3 temelja pitanja planiranja: Gdje se nalazim? Gdje želim biti? I kako tamo doći? (...)
...
...
...
(Nemam komentar na to)
Uglavnom, ko sam ja? Ja sam jedno malo razmaženo derište. HA HA HA. ... Šala. Ja sam ja, a ti si ti. A oni ostali su oni ostali. Kaj tu puno ima filozofirat?
Kamo idem? Idem u kuhinju si napravit kakao. Baš sam žedna... Evo, vratih se. Fino finofino
Idem... Nikam ne idem, sjedim domom u bolovima. Vani je malo više zima da bi išla kam. A i previše sam umorna, danas 8 sati škole... Katastrofa. Ha Ha! Danas je bilo dobro na vjeronauku. Kad smo pričali o drogi (ili drozi?) i priča profesor (vjeroučitelj) koji su simptomi. I nabraja: proširene zjenice, brbljavost, (i ostalo) i osoba osječa kao da ga cijelo tijelo svrbi. A meni taman pao neki mali paukić na rame, a ja, kak imam fobiju od paukova, počela panično trest sa sebe paukića jadnog, koda da me cijel tijelo svrbi.. Super! Prvo sam perverznjača, a sad bu me još počeli i optuživat da se drogiram... Strahota. Uglavnom, o čemu sam ja pričala? Tko sam i kamo idem! Ja sam netko i nikam ne idem (trenutačno). smijeh

Slikiceee:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us(Chris i ovaj novi. Novi je baš smješan. Bebach.)Free Image Hosting at www.ImageShack.us(E da, Fallout boy je zapravo Fall Out Boy. Aha, čak sam nekaj skužila)Free Image Hosting at www.ImageShack.us(Evo malo jeseni. Bilo bi fora da je suho i da je jesen. A ne ovak. Sve je MOKRO! I tmurno.)Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us(malo pile. jooooj)

I moram reć da moji naslovi nemaju ama baš nikakve veze s tekstom ispod. Za naslov uvijek uzmene kaj mi prvo padne na pamet.

Poooz smijehfinothumbup

Post je objavljen 26.10.2007. u 18:08 sati.