Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Zanimljivo.. :))

Pozz..
Što reći o današnjem danu..bio je dooooosta zanimljiv,a nije još ni završio!
Prvi sat nisam imala,kao malo duže sam odspavala. Drugi sat sam imala glazbenu umjetnost. Imala sam test,nadam se nekoj dobroj ocijeni,hehe! Treći sat smo imali geografiju. Očekivala sam da će me profa prozvat što je i napravila,ali hvala Bogu uvažila je ispriku! Treći i četvrti sat sam trebala imat hrvatski,ali nisam..jeeeeeeeeee..a nisam ni 2 sata njemačkog imala..jeeeeeeee!!!!!!!!! Tako da sam danas samo 2 sata imala!
Otišla sam s društvom iz razreda do Besta i imali smo šta vidit..ludog i pijanog pedofila,matorca ili kako god hoćete! Sve je bilo divno i krasno dok nije došao do nas..ajme koja debilčina..počeo nama curama govorit kako smo dobre ribice,pa počeo plesat,dizat majicu..fuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!! Matora,pijana kretenčina..ježim se takvih!!!!!!!!! Hvala Bogu pa nije nikoga iznapadao,samo nam je govorio svakakve budalaštine! Lupao je svakakve gluposti i bilo je to smiješno,ali na neki način me i strah bilo.. Kad se on nešto zapričao,Manu i ja smo skiftale iz Besta. Tko bi više trpio tog luđaka! Ako vam se ovako nešto desi,samo pri ruci imajte nešto stakleno ili keramičko,hehe!
Eto toliko o tome..
Izašala je pjesma "Kad kažeš ne" kao malo bolja.. Možete je skinuti -->OVDJE<-- Ali mislim da nije baš od početka.
Sad nešto o festivalu..ništa specijalno..
Pozz&pusa

ČETVRTI RADIJSKI FESTIVAL 14. I 15. DECEMBRA U SAVA CENTRU

Crnogorci glasaju samo dvije noći


Ovogodišnji Radijski festival ăFERAS 2007" biće održan 14. i 15. decembra u beogradskom Sava centru. Zvanično emitovanje kompozicija je krenulo prošlog četvrtka, međutim slušaoci iz Crne Gore će imati mogućnost da za svoje favorite glasaju jedino u polufinalnoj i finalnoj večeri putem RTV Elmag, kazali su organizatori.
Oni su dodali da je ove godine učešće na festivalu izborilo 48 kompozicija koje su raspoređene u osam kvalifikacionih grupa po šest kompozicija. Iz svake kvalifikacione grupe tri prvoplasirane kompozicije prolaze u dalje takmičenje,tako da će se u finalnoj večeri, 14. decembra u Centru Sava publici predstaviti 24 izvođača. Glasovima slušalaca Radija ăS" i medijskih partnera ovaj izbor će se svesti na 12 takmičara, koji će se naredne večeri, 15. decembra, u superfinalu takmičiti za titulu ăGrand Prix Radijskog festivala 2007 ".
Na ovogodišnjem festivalu pojaviće se veliki broj duetskih pjesama među kojima su kompozicije Goce Tržan i Al Dina, Marije Šestić i Žak Hundeka, koji glase za glavne favorite "Ferasa".
Osim toga, Radijski festival je ove godine okupio znatan broj evrovizijskih zvijezda i to "No Name" iz Crne Gore, Karolinu Gočevu i Elenu Ristesku iz Makedonije, kao i Maju Tatić iz BiH. Iz Crne Gore na ovom festivalu će se pojaviti Bojan Delić, kao i MC Marko.


Post je objavljen 26.10.2007. u 12:22 sati.