Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

PESCARA II. dio

Još jednom pozdrav iz Pescare,

evo da vam prenesem malo jučerašnjih dojmova. Popodne je bio organiziran GASTRO EVENT sa odličnom hranom tipa pršuta od tune, lososa, ovčjega sira sa tartufima i naravno finim vinima kao što je Teran. Pjevale su Riversice i nisu bile loše osim što su ih nadglasali prisutni gosti.
Ekipa Turaka sa susjednoga štanda konstantno visi na našem štandu, igraju stolni nogomet i fino papaju. Čak su i Grci i Turci izjavili da ukoliko Rijeka bude grad domaćin da im neće biti ŽAO što samo govori o tome kakva je atmosfera ovdje. MNOGOLJUDSTVO, DOBRA MJUZA, HOSTESE, HRVATSKI PROIZVODI I OPTIMIZAM, OPTIMIZAM I OPTIMIZAM.
Došao je i Vrdoljak, a Obi je nešto posebno dobro raspoložen. Možda zbog Vrdoljaka:)
Danas je ručak članova Olimpijskih odbora i Međunarodne skupštine, a delegacija Rijeke će ih ugostiti. Upravo i carabinieri gledaju kako naši igraju stolni nogomet, mora da smo im jako zanimljivi.
Ukratko nešto o Pescari, svi dućani, banke i ostalo rade dvokratno, novac ne mijenjaju skoro nigdje, a i ako ga mijenjaju, mijenjaju ga samo ujutro. Nigdje ne možete sresti ljude po cesti što valjda znači da rade! VALJDA:) Puno pješčanih plaža s palmama kao da smo u Španjolskoj ili Francuskoj.
P. S Fešte na brodu ne nedostaje jer nakon cjelodnevnoga izvješćivanja i pisanja, slušanja i govorenja svih lovi histerija što rezultira panično ludim smijehom:)
Žao mi je da ne mogu dulje pisati jer nažalost imamo samo tri laptopa pa moram ustupiti mjesta kolegama.

Pozdrav od
Kike i Carmele do sutra

Post je objavljen 26.10.2007. u 12:11 sati.