Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Stigla posta!!!

Dragi moji,
evo najprije da se pohvalim s par mailova od p. Luke!
No, ovaj put je stvarno pretjerao : )))

Draga Drina, stvarnome obradovaotvoj e-mail, to više jer sm te imao sreću upoznati. Ti si velika žena, i osijećam učinit ćeš velike stvari-naravno, dolje u Ekvadoru a i na sebi ioko sebe. Dao Bog da te Sveta Stolica jednog dana kanonizira. Od srca, p. Luka

Draga moja sveta Drina, hvala ti lipa i velika za onu poštu koju mi je poštar donio u sobu, a onaj CD sam slušao jutros. Ma sve me sitilo tebe i tvoga svršenstva. Hvala ti još jednom za svu žrtvu koju si podnila za me. Daj učini sve da te ovaj narod slavi icrkva te kaonizira. Od srcap. Luka

Eto, tako - i p. Luka sad moze slusati cd s ekvadorijanskom duhovnom glazbom!

A i u Zdencu su mi javili da je stigao moj paket, s raznim predmetima koje sam ovdje pomno birala za sve vas, a koje cete imati prigode kupiti na njihovu skupu

Susret će se održati u subotu 3. studenoga 2007 u 16,00 sati, u sportskoj dvorani srednje strukovne škole u Velikoj Gorici, ul. Kralja S. Tomaševića 21. :

Image Hosted by ImageShack.us
Evo i mene na plakatu : )))
A i dolje - ima me i u "citatu"!

"Dragi Kumovi i Suradnici misije Zdenac!

Čast nam je pozvati Vas, Vaše obitelji i Vaše prijatelje otvorena duha na godišnje okupljanje «Molitveni susret prijatelja misija». Na susretu će biti prezentiran rad Udruge Zdenac, sa izvještajem do sada postignutog (Zdenac znanja - kumstva i Suradnici misije Zdenac) kao i svjedočanstva kumova i suradnika. Želimo Vam pokazati plodove Vaših dobročinstava da se zajedno možemo radovati dobroti koju Bog stavlja u srca svojih vjernih!
Imati ćete prilike uživo čuti svjedočanstvo našeg misionara laika Nikole Babića iz Afrike, koji će nam i vizualno prenijeti komadić svijeta siromašnih.Pomažući najpotrebnijima olakšavamo im život i Bog se tada neizmjerno raduje, a od nas svakodnevno čini još velikodušnije apostole svoje ljubavi.
Na našem susretu biti će prisutni i naši veliki prijatelji Kristofori koji će održati molitveno meditativni koncert. Svojom pjesmom, molitvom Josipa Lončara i našom zajedničkom molitvom, naš Bog, Bog Ljubavi učiniti će našu ljubav sigurnijom i ojačati nam nastojanja da uvijek činimo samo dobro.

Postanimo svjesni ovog trenutka, ovog vremena u kojem jesmo i budimo «svijetlost svijeta», živimo Bezuvjetnu Ljubav od koje smo stvoreni i zbog koje jesmo.
Svjedočimo svoje nasljedovanje nazočnošću na ovom molitvenom skupu i pokažimo da smo Kristovi.
Krist od nas želi da «Naš dlan postaje drugima i uzletište i ostvaren san …» DĆ, budimo ga dostojni.
U ovo vrijeme do susreta, Bog će Vam staviti na put osobe koje On želi uključiti u misiju Zdenac. Vama povjerava poslanje da ih privučete na susret. On će Vam dati prave riječi kojima ćete ih oduševiti za postati suradnici i kumovi tisućama najsiromašnije djece.
Veliko HVALA VAMA što ste svojom velikodušnošću mnogima ostvarili san!
Susret će se održati u subotu 3. studenoga 2007 u 16,00 sati, u sportskoj dvorani srednje strukovne škole u Velikoj Gorici, ul. Kralja S. Tomaševića 21.

„ Ljubav je velikodušna!“
1 Kor 13,4
Udruga Zdenac "

Post je objavljen 25.10.2007. u 23:17 sati.