Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Četvrti čovek otvara Cinemaniju

Ovogodišnja, petnaesta po redu "L’Oreal Paris Cinemanija”, biće otvorena 31. oktobra projekcijom filma “Četvrti čovek”, reditelja i scenariste Dejana Zečevića.

Četvrti čovek
photo maniac

Sinopsis filma: Covek se budi posle dva meseca iz kome. Totalna amnezija. Ne seca se nicega sto ima veze sa njegovim dosadasnjim zivotom. Saznaje da je imao zenu. I sina. Ubijeni su kada je on ranjen. Pukovnik, koji tvrdi da mu je najbolji prijatelj, otkriva mu njegov prosli identitet. On je Major Vojno bezbedonosne agencije. U njegov zivot se ubrzo uplice i inspektor koji tvrdi da poseduje informacije o smrti njegove porodice. Major izlazi iz bolnice. Pokusava da se vrati u normalan zivot. Suocava se sa prazninom i beznadjem. Jedina sansa da ponovo dodje do sopstvenog identiteta je da se upusti u igru koju mu nudi inspektor. Pristaje... U medjuvremenu srece Teodoru, nekadasnju ljubavnicu, ne seca je se ali ona jedina u njemu prepoznaje novog coveka.

Četvrti čovek Četvrti čovek
photo maniac

Glavne uloge u ovom trileru tumace: Nikola Kojo, Bogdan Diklic, Marija Karan, Dragan Nikolic, Boris Milivojevic, Rale Milenkovic, Milos Timotijevic, Fedja Stojanovic, Dragan Petrovic, Semka Sokolovic, Bertok, Miodrag Krstovic, Dijana Marojevic, Sanja Mikitisin, Bora Nenic, Istavn Iglodi, Jakov Jevtovic.

maniac photo gallery: ČETVRTI ČOVEK - behind the camera -->

Trejler filma: www.cetvrticovek.com

Post je objavljen 25.10.2007. u 22:02 sati.